Kullandığınız telefon modeli nedir?

Note 7'ye oluyor mu hocam?
Redmi Note 7 için destekleri var, evet oluyor.
Teşekkürler. Ben de Pixel Experience kurmayı düşünüyordum ama bir türlü iş güç derken fırsat bulamadım, önerebileceğiniz bir kaynak veya rehber gibi bir şey var mıdır?
Kendi sitelerinde İngilizce olarak nasıl kurulduğunu anlatan yazısı var. Ayrıca diğer ROM kurulumlarından farkı yok Youtube'da çoğu videodan yardım alarak kurabilirsiniz.
Hocam ROM hakkında düşünceleriniz, kullandığınız ROM, kulaklığınız, sisteminiz benimki ile neredeyse aynı. 😃
İlk kez ROM kuracağım zaman biraz korkmadım değil aslında, belki bir şeyleri yanlış yaparım ve telefon brick olur diye korkuyordum. Aslında eskiden S3 Mini kullanıyordum ve sürekli ROM atıyordum, o zamanlarda Bootloader açmak gibi bir şey yoktu, tek uygulama ile direkt Root atıp Recovery yükleyip rahatça ROM kurabiliyorduk. ROM hakkındaki düşüncelerime gelirsek uzun süredir MIUI kullanmaktan sıkılmıştım ve farklı şeyler arıyordum. Birkaç ROM araştırdım ve aralarından en çok Pixel Experience'yi beğendim ve kurdum. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım, telefonun performansı arttı, kamera daha güzel fotoğraflar çekmeye başladı ve Google Fotoğraflar tamamen ücretsiz oldu. Yani Pixel Experience ROM'dan oldukça memnunum.
Hocam Pixel Experience m LineageOS mu hangisinu kurmalıyım Samsung A12'ye
Hocam LineageOS ROM hiç kullanmadığım için bir fikrim yok. Pixel Experience'den oldukça memnunum.
 
Son düzenleme:
Galaxy S7. kendisi 6 yaşında olmasına rağmen (benim 7 ay 4 gündür kullanıyorum) günlük kamera ve sesli aramada gayet yeterli bir cihaz. Sosyal medyada da 4 GB RAM'li telefona göre temiz gezdiriyor, oyun tarafında ise çoğu ağır sayılabilir oyunları 30 FPS arasında oynatabiliyor) bu telefonu aldıktan sonra geç fark ettiğim olay ise AMOLED yanığıydı ama satan abi zamanına göre iyi fiyat verdiğinden almıştım.
Not: Tek saçmalığı benim gözümde Meta uygulamalarının hepsi gömülü geliyor.
 
1653167488888.png

(Telefonum yok)
 

Geri
Yukarı