bxtuhqn Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 usermod -l yenisim eskiisim usermod: user (kullanıcıismi) is currently used by process 527 Üstteki komutu yazdığımda böyle bir hata alıyorum yardım, eder misiniz?
usermod -l yenisim eskiisim usermod: user (kullanıcıismi) is currently used by process 527 Üstteki komutu yazdığımda böyle bir hata alıyorum yardım, eder misiniz?
Çözüm Bayram Tempest 15 Ekim 2024 sudo su komutu ile root ol ve öyle yap. Aktif olarak kullandığın kullanıcının adını değiştiremezsin. TTY geçip root olarak giriş yap olmazsa.
sudo su komutu ile root ol ve öyle yap. Aktif olarak kullandığın kullanıcının adını değiştiremezsin. TTY geçip root olarak giriş yap olmazsa.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.985 Makaleler 39 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #2 sudo su komutu ile root ol ve öyle yap. Aktif olarak kullandığın kullanıcının adını değiştiremezsin. TTY geçip root olarak giriş yap olmazsa. Artı 0 Eksi Çözüm
sudo su komutu ile root ol ve öyle yap. Aktif olarak kullandığın kullanıcının adını değiştiremezsin. TTY geçip root olarak giriş yap olmazsa.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 TTY'ye geçmek için CTRL + ALT + fx (fonksiyon tuşlarından biri, genelde 1 den 7 ye kadar oluyor ve bu tuşlardan biri (1,2,3,4,5,6,7) sizi tekrar ana ekranınıza döndürür) Artı 0 Eksi
TTY'ye geçmek için CTRL + ALT + fx (fonksiyon tuşlarından biri, genelde 1 den 7 ye kadar oluyor ve bu tuşlardan biri (1,2,3,4,5,6,7) sizi tekrar ana ekranınıza döndürür)