oguzhang
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Cerrahi Asist. ve Perfüzyon Teknisyeni
Merhaba, koskoca bir rezalet olan Casper marka dizüstü cihazıma Windows 10 yüklemek istediğimde, BIOS desteği olmamasıyla sinir küpüne dönüştüm, üstüne bir de hiçbir yerde güncel BIOS'a ulaşamadığım gibi Casper yetkili servisi de çaresiz kalmış olacak ki; adamlar oturup kendileri Windows 10 için BIOS modifiye etmişler. Haklı olarak güncelleme için epey bir para istediler. Bende çok sevdiğim lakin pek kullanma yanlısı olmadığım Ubuntu'yu yüklemeye karar verdim. (bu arada Windows 7 idi eski işletim sistemim. Saat dilimi sorunu yüzünden internete giremiyordum.) Doğru bir karar olduğunu düşünürken, exxen isimli film dizi izleme platformu üzerinden bir şeyler izlemeye kalktığımda "this content is currently unavailable" hatası aldım. Bilgisayarın şu an için tek amacı dizi film izlemek olduğundan ötürü şu aşamada çaresizim, farklı tarayıcılar denedim, müşteri hizmetleriyle görüştüm, bir sonuca ulaşamadım. Deneyebileceğim farklı bir yol var mı acaba? Ubuntu için bir eklenti veya bilmediğim bir şey...
İşletim sistemi Ubuntu 20.04.3 LTS
İşletim sistemi Ubuntu 20.04.3 LTS
Son düzenleyen: Moderatör: