Ubuntu'da Exxen "this content is currently unavailable" hatası

oguzhang

Centipat
Yer
Aydın Didim
Daha fazla  
Meslek
Cerrahi Asist. ve Perfüzyon Teknisyeni
Merhaba, koskoca bir rezalet olan Casper marka dizüstü cihazıma Windows 10 yüklemek istediğimde, BIOS desteği olmamasıyla sinir küpüne dönüştüm, üstüne bir de hiçbir yerde güncel BIOS'a ulaşamadığım gibi Casper yetkili servisi de çaresiz kalmış olacak ki; adamlar oturup kendileri Windows 10 için BIOS modifiye etmişler. Haklı olarak güncelleme için epey bir para istediler. Bende çok sevdiğim lakin pek kullanma yanlısı olmadığım Ubuntu'yu yüklemeye karar verdim. (bu arada Windows 7 idi eski işletim sistemim. Saat dilimi sorunu yüzünden internete giremiyordum.) Doğru bir karar olduğunu düşünürken, exxen isimli film dizi izleme platformu üzerinden bir şeyler izlemeye kalktığımda "this content is currently unavailable" hatası aldım. Bilgisayarın şu an için tek amacı dizi film izlemek olduğundan ötürü şu aşamada çaresizim, farklı tarayıcılar denedim, müşteri hizmetleriyle görüştüm, bir sonuca ulaşamadım. Deneyebileceğim farklı bir yol var mı acaba? Ubuntu için bir eklenti veya bilmediğim bir şey...

İşletim sistemi Ubuntu 20.04.3 LTS

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, koskoca bir rezalet olan Casper marka dizüstü cihazıma Windows 10 yüklemek istediğimde, BIOS desteği olmamasıyla sinir küpüne dönüştüm, üstüne bir de hiçbir yerde güncel BIOS'a ulaşamadığım gibi Casper yetkili servisi de çaresiz kalmış olacak ki; adamlar oturup kendileri Windows 10 için BIOS modifiye etmişler. Haklı olarak güncelleme için epey bir para istediler. Bende çok sevdiğim lakin pek kullanma yanlısı olmadığım Ubuntu'yu yüklemeye karar verdim. (bu arada Windows 7 idi eski işletim sistemim. Saat dilimi sorunu yüzünden internete giremiyordum.) Doğru bir karar olduğunu düşünürken, exxen isimli film dizi izleme platformu üzerinden bir şeyler izlemeye kalktığımda "this content is currently unavailable" hatası aldım. Bilgisayarın şu an için tek amacı dizi film izlemek olduğundan ötürü şu aşamada çaresizim, farklı tarayıcılar denedim, müşteri hizmetleriyle görüştüm, bir sonuca ulaşamadım. Deneyebileceğim farklı bir yol var mı acaba? Ubuntu için bir eklenti veya bilmediğim bir şey...

İşletim sistemi Ubuntu 20.04.3 LTS.

Chrome yükle.

Artı -3 Eksi
Bu durum genelde ilgili DRM eklentileri eksik olduğunda oluşur. Şunu bir deneyin.

Söylediklerinizin hepsini denedim, üstüne yabancı forumlarda görüp denemediğim komut kalmadı... Sonuç olarak bilgisayarı çöpe atmadan önce kendime yemin ettim; üzerinde bu markanın ismi olan su dahi olsa almayacağım. (yalnız laptop değil, aynı markanın telefonu vardı bende ayda bir yeni sorun çıkartan.)

Bende Lenovo laptop var Thinkpad. Ubuntu 20 kurulu. Chrome'da ve Firefox'ta deniyorum exxen videoları açılmıyor. Problem Exxen'den kaynaklı bence. Reklamları izletiyor ama videonun kendisi açılmıyor. The content is currently unavailable uyarısı veriyor.

Başka bir tarayıcı kurabilirsiniz.
Ben Edge'yi öneririm.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı