Kullanıcı adınız nereden aklınıza geldi?

images-2.jpeg
 
Yok bee... Aşk acısı mı kaldı? Geçti gitti. Ama güzel anıları hatırlatması güzel. Genelde minyon, agresif ve esmer kadınları seviyorum zaten. Çıktığım ve birlikte ''öhömm'' kadınlar bu nitelikte. Bu ''Inna''yı önceden bilmiyordum. Şarkıları ve güzelliği hoşuma gittiği için koydum.
INNA'yı bende INNDia şarkısıyla tanıdım.Severim kendisini.Bence kaliteli işler çıkartıyor.
Herkesin beklediği o cevabı veriyorum. Ribozom asıl ismim, Cıstırgo CS:GO haberlere çıktığı dönemdeki adı, Sucuk ise bu ismi uydururken karnım acıkımştı öyle yazmıştım :D

Hocam bunları düşünürken ne içtiniz/çektiniz çok merak ediyorum :D
 
INNA'yı bende ''INNDia'' şarkısıyla tanıdım. Severim kendisini. Bence kaliteli işler çıkartıyor.
Aynen öyle. Ama son zamanlarda çok beğenmiyorum şarkılarını. Son zamanlarında ki şarkılarında hep durgun, bir karamsarlık ve sakinlik hali. Eski ışığı ve enerjisi yok şarkıların da. Saçma sapan şarkılar yapıyor. Neden böyle bir stile döndü anlamadım. Biz INNA'yı böyle sevmedik. Biz onu eğlenceli enerjik harika şarkılarıyla sevdik.
 
Bir karakterin ölürken dediği şifreli şeyi yanlış duymuşum. Axolotl diyormuş ben xoloth zannedince bir daha değiştirmeye üşendim tüm hesaplarımın adını böyle kaldı işte.

Not: Fark ettim ki şuan ismim Xoloth değil. Normalde xoloth oluyordu bunu neden seçtim bende bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı