Noxian Ravens.
Raven: Kuzgun
LoL'de hikayesini en çok sevdiğim şampiyonla ilgili bir şey. Noxus Kuzgunları anlamına geliyor fakat sevmiyorum nickimi. Değiştireceğim zamanı gelince .
Bizim koyde cok kar yagar. 4 metre yagdigi kislar bile olmus. Insanlar tuneller kazarak koyde geziyorlarmis zamaninda. Iste boyle zamanlarda insanlari metrelerce pesek kara batip olmekten kurtaran ekipmana gigile derler. Ben de oyunlarda support oynayip olumden kurtardigim icin nickimi boyle yaptim. Internette arastirdim 80'li yillardaki bir animenin karakterlerinden biri ayni zamanda fakat bizim koyde cok daha onceden kullanildigi icin bu ekipman, nickim essiz diyebilirim
Noxian ravens.
Raven: Kuzgun.
LoL'de hikayesini en çok sevdiğim şampiyonla ilgili bir şey. Noxus kuzgunları anlamına geliyor fakat sevmiyorum nickimi. Değiştireceğim zamanı gelince .
Vallahi ben de sonradan öğrendim bir sürü soyadı aydos olan varmış. Kendimi aratmaya çalışıyorum Google'da 10 sayfa boyunca aydos ormanında yangın haberleri çıkıyor .
Vallahi ben de sonradan öğrendim bir sürü soyadı aydos olan varmış. Kendimi aratmaya çalışıyorum Google'da 10 sayfa boyunca aydos ormanında yangın haberleri çıkıyor .