Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 11 Ekim 2020 #21 cengover_ekin dedi: Visual Studio Code on Linux Get Visual Studio Code up and running on Linux. code.visualstudio.com Bu sayfadan depo olarak ekleyip de yuklenebiliyor. Dosya indirip yüklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak koddan derlemek daha zor
cengover_ekin dedi: Visual Studio Code on Linux Get Visual Studio Code up and running on Linux. code.visualstudio.com Bu sayfadan depo olarak ekleyip de yuklenebiliyor. Dosya indirip yüklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak koddan derlemek daha zor
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 11 Ekim 2020 #22 Pop! _OS Ubuntu tabanlı bir dağıtımdır. Ubuntu'dan daha sadedir. Daha performanslıdır. Saf Ubuntu'ya göre. Oyunlar için mükemmel.
Pop! _OS Ubuntu tabanlı bir dağıtımdır. Ubuntu'dan daha sadedir. Daha performanslıdır. Saf Ubuntu'ya göre. Oyunlar için mükemmel.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 11 Ekim 2020 #23 Arsenik dedi: Kaynak koddan derlemek daha zor Genişletmek için tıkla... Öyle bir fantazi yapmıyorum genelde.
Arsenik dedi: Kaynak koddan derlemek daha zor Genişletmek için tıkla... Öyle bir fantazi yapmıyorum genelde.
G GNU/Emre Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #24 cengover_ekin dedi: Fedora KDE önereyim kimse gelmeden. Aşağıdaki adresten indirebilirsin. Spins bölümünde KDE olanı da var. Fedora Linux An innovative platform for hardware, clouds, and containers, built with love by you. getfedora.org Genişletmek için tıkla... Hocam benden önce yetişmişsiniz teşşekür ederim. Kartos3 dedi: Visual Studio code ve QT designer kullanıyorum, onların paketleri Fedora'da vardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Var
cengover_ekin dedi: Fedora KDE önereyim kimse gelmeden. Aşağıdaki adresten indirebilirsin. Spins bölümünde KDE olanı da var. Fedora Linux An innovative platform for hardware, clouds, and containers, built with love by you. getfedora.org Genişletmek için tıkla... Hocam benden önce yetişmişsiniz teşşekür ederim. Kartos3 dedi: Visual Studio code ve QT designer kullanıyorum, onların paketleri Fedora'da vardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Var