Kullanıcı Hesaplarını SSD'ye Almak

lycxus

Kilopat
Daha fazla  
Halihazırda uzun süredir kullandığım bilgisayarıma(Windows 10) 100 GB'lik bir SSD aldım.Bios'dan SSD'yi önceliğe aldığımda kullanıcı hesabımı görmüyor. HDD'mde kayıtlı olan kullanıcı hesaplarımı nasıl SSD'ye geçirebilirim? (Kısacası sadece windows'umun SSD'de olmasını ve kendi microsoft hesabımla giriş yapmak, istiyorum.)

Halihazırda uzun süredir kullandığım bilgisayarıma(Windows 10) 100 GB'lik bir SSD aldım. BIOS'dan SSD'yi önceliğe aldığımda kullanıcı hesabımı görmüyor. HDD'mde kayıtlı olan kullanıcı hesaplarımı nasıl SSD'ye geçirebilirim? (Kısacası sadece Windows'umun SSD'de olmasını ve kendi Microsoft hesabımla giriş yapmak, istiyorum. )
HDD'deki işletim sistemini aynı şekilde alamazsın SSD'ye. Temiz bir sistem yüklemen gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam format atmam gerekiyormu peki? 900 küsür GB dolu harddiskim başka yere almam çok zor sadece işletim sistemi kurmamın bir yolu varmıdır?
evet sadece işletim sistemini kurman gerekiyor sonradan hddyide bilgisayarın anakartına eklersin formatı attıktan sonra biostan ssdi önce seçmen gerekiyor.sonradan windows kurulur.Ve istediğine ulaşırsın.
Burda senin formatı atmana yardımcı olacak bir video bulunuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kolay gelsin

evet sadece işletim sistemini kurman gerekiyor sonradan hddyide bilgisayarın anakartına eklersin formatı attıktan sonra biostan ssdi önce seçmen gerekiyor.sonradan windows kurulur.Ve istediğine ulaşırsın.
Burda senin formatı atmana yardımcı olacak bir video bulunuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kolay gelsin

tamamdır teşekkürler yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı