Kullanıcı ismi nasıl değiştirebilir?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Arkadaşlar bu bilgisayar > yerel disk (C: ) > kullanıcılar konumundaki kullanıcı ismini nasıl değişebilirim?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Normal yollarla değiştiremiyorum. Bilgisayar ilk açılışta ismimi doğru gösteriyor, ('Berkay' yazıyor.) Fakat bu kısımda 'berka' yazıyor ve bunu ben böyle yazmadım. Kullanıcı ismi vb. girmedim Windows kurarken. Sanırım kullandığım mailin bir kısmını almış otomatikman. Ben bunu 'Berkay' diye düzeltmek istiyorum, nasıl yapacağım?

Arkadaşlar bu bilgisayar > yerel disk (C: ) > kullanıcılar konumundaki kullanıcı ismini nasıl değişebilirim?

Eki Görüntüle 882172

Eki Görüntüle 882173

Eki Görüntüle 882174

Normal yollarla değiştiremiyorum. Bilgisayar ilk açılışta ismimi doğru gösteriyor, ('Berkay' yazıyor.) Fakat bu kısımda 'berka' yazıyor ve bunu ben böyle yazmadım. Kullanıcı ismi vb. girmedim Windows kurarken. Sanırım kullandığım mailin bir kısmını almış otomatikman. Ben bunu 'Berkay' diye düzeltmek istiyorum, nasıl yapacağım?

Giriş yaptığınız hesabın adı "berka" mı? Eğer öyleyse onu düzeltip deneyin.

• Denetim masasına girip hesap türünü değiştir seçeneğini seçin.

1.PNG

• Adını değiştirmek istediğiniz kullanıcıya çift tıklayın.

1.PNG

• Hesap adını değiştire tıklayın.

1.PNG

• Yeni adınızı girip adı değiştir'e basın.

1.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı