sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 20 Mayıs 2021 #11 Bana göre ilki daha iyiydi nasıl olsa sizin kullanıcı adınız, hangisi sevdiyseniz onu kullanmaya devam edin.
Bana göre ilki daha iyiydi nasıl olsa sizin kullanıcı adınız, hangisi sevdiyseniz onu kullanmaya devam edin.
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 21 Mayıs 2021 #12 Logaritma dedi: Furkiipman dediğimde aklıma Ip Man geliyordu. Bu daha iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Aslında hocam, ordan esinlenerek koymuştum ismimi ama çok arada kaldım .d Her ikisini de kullanacağım herhalde
Logaritma dedi: Furkiipman dediğimde aklıma Ip Man geliyordu. Bu daha iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Aslında hocam, ordan esinlenerek koymuştum ismimi ama çok arada kaldım .d Her ikisini de kullanacağım herhalde
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #13 Logaritma dedi: Furkiipman dediğimde aklıma IP man geliyordu. Bu daha iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de aklıma ipman geliyordu İpman adı da çok tuhaf geliyor bana.
Logaritma dedi: Furkiipman dediğimde aklıma IP man geliyordu. Bu daha iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de aklıma ipman geliyordu İpman adı da çok tuhaf geliyor bana.
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 21 Mayıs 2021 #14 Dino Ortolani dedi: Hocam benim de aklıma ipman geliyordu İpman adı da çok tuhaf geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Biraz yaratıcılık konuşturdum konuşturunca da böyle bir eser çıktı ortaya millet artık hazıra konar olmuş ayrıca.
Dino Ortolani dedi: Hocam benim de aklıma ipman geliyordu İpman adı da çok tuhaf geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Biraz yaratıcılık konuşturdum konuşturunca da böyle bir eser çıktı ortaya millet artık hazıra konar olmuş ayrıca.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 21 Mayıs 2021 #15 Beğenmedim, değiştir.
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 21 Mayıs 2021 #16 296181 dedi: Beğenmedim, değiştir. Genişletmek için tıkla... Oldu permatik bey.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 21 Mayıs 2021 #17 Eskisi tokatlar.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #18 Furkan_D dedi: Biraz yaratıcılık konuşturdum konuşturunca da böyle bir eser çıktı ortaya millet artık hazıra konar olmuş ayrıca. Genişletmek için tıkla... Hocam yaratıcılığınıza diyecek lafım yok isminizle uyumu da gayet iyiydi bence lakin dediğim gibi ipman bana itici geliyor işte Evet millet artık özgün bir kullanıcı için uğraşmıyor dediğiniz gibi hazıra çok konuyor Ben de dahil tabii bu kullanıcı adını değiştireceğim zamanı geldiğinde Şimdiki adınız da hiç fena değil.
Furkan_D dedi: Biraz yaratıcılık konuşturdum konuşturunca da böyle bir eser çıktı ortaya millet artık hazıra konar olmuş ayrıca. Genişletmek için tıkla... Hocam yaratıcılığınıza diyecek lafım yok isminizle uyumu da gayet iyiydi bence lakin dediğim gibi ipman bana itici geliyor işte Evet millet artık özgün bir kullanıcı için uğraşmıyor dediğiniz gibi hazıra çok konuyor Ben de dahil tabii bu kullanıcı adını değiştireceğim zamanı geldiğinde Şimdiki adınız da hiç fena değil.
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 21 Mayıs 2021 #19 Haruki Murakami dedi: Eskisi tokatlar. Genişletmek için tıkla... O kadar diyorsunuz yani hocam, süresi var duzenleyemiyorum, duzenleyecegim. Normalde Furkiipman kullanıyordum, memnundum da seviyordum. Mahallemden bir abi bu ne biçim kullanıcı adı dedi diye değiştirmiştim.
Haruki Murakami dedi: Eskisi tokatlar. Genişletmek için tıkla... O kadar diyorsunuz yani hocam, süresi var duzenleyemiyorum, duzenleyecegim. Normalde Furkiipman kullanıyordum, memnundum da seviyordum. Mahallemden bir abi bu ne biçim kullanıcı adı dedi diye değiştirmiştim.