Kullanıcı klasörü simgesini değiştirme

Blue Life

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11'de kullanıcı klasörü normal bir klasör olarak görünüyor. Ben klasörün simgesini değiştirmek istiyorum ancak "Özellikler" diye bir seçenek yok. Kullanıcı klasörü simgesini nasıl değiştirebilirim? Bir yolu var mı?

Sağ tık ve "Diğer seçenekleri göster."e tıklayın. En aşağıda olması lazım. O yok mu?

Hayır yok. Daha fazla seçeneğe tıklayınca da yok.
Tekrar baktım ve bende de yok. Windows 10 kullanıyorum. İnternette araştırdığım zaman bu konu ile ilgili bir şey bulamıyorum. Belki de bu klasörün simgesi değişmiyordur.

@Blue Life şöyle bir şey buldum. Ayarlar - Temalar - Sağ taraftan masaüstü simgelerini seçin kısmı var. O kısma tıklayıp kullanıcı klasörünü seçin. Ben denedim ve oldu.

Tekrar baktım ve bende de yok. Windows 10 kullanıyorum. İnternette araştırdığım zaman bu konu ile ilgili bir şey bulamıyorum. Belki de bu klasörün simgesi değişmiyordur.

@Blue Life şöyle bir şey buldum. Ayarlar - Temalar - Sağ taraftan masaüstü simgelerini seçin kısmı var. O kısma tıklayıp kullanıcı klasörünü seçin. Ben denedim ve oldu.
Evet oradan değiştiriliyormuş. Denedim oldu.
Ama asıl olması gereken şuradaki konudaki gibi.

Evet oradan değiştiriliyormuş. Denedim oldu.
Ama asıl olması gereken şuradaki konudaki gibi.

Anladım. Ben kullanıcı klasörünüzü başka bir simgeyle değiştirmek istediğinizi sandım. Ancak sorununuzu çözdüysem çözüldü olarak işaretlerseniz iyi olur. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı