Kullanıcılar klasörü kayboldu

turaner2422

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar belgeler klasörünü D'ye taşıyayım derken işler karıştı. Turan isimli kullanıcı klasörüm bilgisayarda mevcut. Dosya yolunu yazınca ulaşabiliyorum ancak Users klasörü altında gözükmüyor sadece Ortak var. Belgeler klasörü de Turan'ın içinde normalde, ama o da gözükmüyor. Tam yolunu aratınca çıkıyor. Bu nasıl düzelir?

Adsız.png

2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar belgeler klasörünü D'ye taşıyayım derken işler karıştı. Turan isimli kullanıcı klasörüm bilgisayarda mevcut. Dosya yolunu yazınca ulaşabiliyorum ancak users klasörü altında gözükmüyor sadece ortak var. Belgeler klasörü de Turan'ın içinde normalde, ama o da gözükmüyor. Tam yolunu aratınca çıkıyor. Bu nasıl düzelir?

Eki Görüntüle 841988

Eki Görüntüle 841989

Hocam farklı bir yere taşımşsınızdır muhtemelen yani büyük bir sıkıntı yok ortada. Sadece klasörü biraz arayın, bulursunuz.

Hocam farklı bir yere taşımşsınızdır muhtemelen yani büyük bir sıkıntı yok ortada. Sadece klasörü biraz arayın, bulursunuz.

Yok aynı yerde, şimdi fark ettim ama gizliye alınmış. Ve gizliliğini kaldıramıyorum. Hay Allah'ım niye böyle bir şey olur ki ya. Bütün izinleri verdim güvenlikten, yine kaldıramıyorum gizliliğini.

Ekran görüntüsü 2021-01-18 183022.png

Çözüldü. Sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım ve çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı