Kullanıcıların Forum İçi Diğer İnsanlara Karşı Tutumu

  • Konuyu başlatan GlorfindeI
  • Başlangıç Tarihi

Baya sert bir yazı
 
"2GB RAM'i yeni aldım şu anda 4+4 yapamayacağım." demesine istinaden maddi durumu anlaşılabilir. Fakat bir yerde haklısını bu şekilde söylememek lazım yüzüne vurur gibi. Kimsenin maddi durumu hakkında yorum yapmak bize düşmez neticede.
 
Baya sert bir yazı
Doğru söylüyor. Sanal alem icin ve ozellikle bu tarz bir konu için üzülmek son derece saçma. 14-15 yaşındaki çocuk da hayatin gerçeklerini birazcık da olsa bilmeli ve bedavaya hicbir şeyin olmadığını anlamali. Kimseye gökten inmiyor bunlar, herkes çalışıyor.

Ama iş küçümsemeye ve aşağılamaya uzanırsa, o başka bir olay tabii ki.
 

Abartılmadığı sürece olabilir de, abartanlar da vardır illa

Zamanında bir üye vardı. Sistem resminin yanına belli bir miktar para koyup resim atıyordu

Belki hatırlarsın. O üyeye ne oldu şuan bilmiyorum ama
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz uygun değil veyahut oyuna uyumlu değil demek daha doğru olur.
Mesela benim sistemimde kötü ama her zaman en iyi ve en uygun olanı bulup önermeye çalışırım.
Ha birde o bütçenin on katı fiyatına bunu al diyenler var neyse
 
Biz de zamanında evinde atarisi olanlara aval aval bakardık.
Bak unutmamışsın. Senin için sıradan bir şey olsa bilmem kaç yıl öncesi yaşanmış bir şeyi hatırlayıp burada paylaşmazsın. Şimdi ne yapalım çocuk derslerine asılsın diye ezip yerin dibine mi sokalım? Hadi okudu diyelim. Benim çalışıp anasına babasına bakıp kendine beş kuruş para harcayamayan tanıdıklarım var. Ne yapsın şimdi bu adam ona da bir şeyler öner. İsviçre'de yaşamıyoruz arkadaş. Maddi durumu el vermeyip üniversite okuyamayan insanlar var. Ailesinin maddi yetersizliği kanına dokunup intihar eden çocuklar var. Her şeyden öncesi teknolojinin içinde olan adam o eski sistemlere baktığı zaman içi kabarır. Klasiktir onlar çünkü bugün i9 9900k neyse bir zamanlar Intel Pentium III te oydu. Hatta şöyle söyleyeyim bir tane 8bit işlemci üretebilecek adam yok şu ülkede, varsa da iki elin parmaklarını geçmez. Anlatmak istediğim bu foruma yakışan adam bu cihazlara hakaret etmez. İnsanlığı geçtim. Sevgili anne ve babacığınızın kanatları ve cüzdanları altından acımasız yorum yazmak kolay arkadaşlar. İnsanlık yeterli imkana sahip olup, olmayanları anlamakta.
 
Burası herkese açık bir platform, böyle insanları durdurmamız mümkün değilki. Herkesin olgunluğu,ciddiyeti farklıdır 10 yaşındaki bir çocukta 30 yaşındaki adam olgunluğunu bulabilirsiniz ama bu tam terside olabilir. Yani demem o ki bu tipler zaten günlük hayatta malıyla,parasıyla kendini ön plana çıkaracak kişilerdir, 'Onun karaktersizliği' diyip geçmeye çalışın. Kimse benim gözümde parasıyla diğerinden 1 gram önde olamaz, sizdede böyle olsun bu durum.
 
Öncelikle bana bile duyar kastığın için teşekkür ederim. Senin fikirlerindir tabii bunlar. Bana da sadece saygı duymak kalır. Ama bu kadar duyarın saçma olduğunu düşünüyorum. Bu da benim fikirlerim.

Aşağılama ve küçümseme Technopat.net'te mümkün değil zaten. ''Boş, Boş yapma'' yazdığımız da bile 3 gün ban yediğimiz bir yerdeyiz.

Çöp konusunda dediğim gibi ürün çöpse çöptür. Örneğin Everest PSU bence çöptür. Ben böyle yazdım, diye şimdi forumda Everest PSU kullanan insanlara; siz çöp ürün kullanıyorsunuz o zaman siz de çöpsünüz, demek istemiş mi oldum? Alakası bile yok. Ha işi bilerek buraya getirip bu anlamı alttan veren aşağılayıcı mesajlara zaten gereği yapılır. Ama doğrudan ürüne yapılmış bir ağır eleştiriyi kendine algılıyorsa da ona yapacak bir şey yok. Bu ayrımı yapamayacak çocuksa da zamanla öğrenecek. Herkesin öğrendiği gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…