aynı kartı kullanıyorum. Ne zaman değiştireceksin diye sorarsan nvdia ne zaman uygun HBM2 bellekli kaert çıkarırsa o zaman değişicem yani bi 1 senesi kesin varPeki GTX960 Nasıldır Arkadaşlar ? Bu kart ne kadar süre gider ?
Evet yeni ekran kartını alırsam daha iyi olur fakat GTX970'den pahalı olursa alamayabilirim.gtx 1070 i almalısın eğer değişeceksen kartını 200 tl 300 tl yeni mimariye yatırım yapmak yerinde olucaktır.
Tabi ki de pahalı olacak. Beklenti çok yüksek çünkü adamların söylediklerine göre performans artışı fazla olacak. Ayrıca Türkiye şartlarında değerlendirirsek şuan ki GTX 970 fiyatına göre çok yüksek olur.Evet yeni ekran kartını alırsam daha iyi olur fakat GTX970'den pahalı olursa alamayabilirim.
Çok güzel söyledin fakat şunuda belirteyim. Nvidia sadece bu mimariyi geliştirerek bırakmayacak ve AMD ile fiyat konusunda da yarışacak yazılmış. Hem yurtdışında da ucuz olmazsa bile alabilecek kişiler oyun aşığı olan veya parası bol olan insanlardır. Yani AMD ile para cephesinde savaşmak istiyorsa çoooooooook fazla bir ücret söyleyemez. He ama Türkiye'de KDV vs. tonlarca şey olduğu için 500 TL'lik bileşeni bile 2000 TL'ye alabiliyoruz. Yani fiyatının artmasının tek sebebi devletin bizden sömürmüş olduğu vergiler vs.'dir.Tabi ki de pahalı olacak. Beklenti çok yüksek çünkü adamların söylediklerine göre performans artışı fazla olacak. Ayrıca Türkiye şartlarında değerlendirirsek şuan ki GTX 970 fiyatına göre çok yüksek olur.
Çok güzel söyledin fakat şunuda belirteyim. Nvidia sadece bu mimariyi geliştirerek bırakmayacak ve AMD ile fiyat konusunda da yarışacak yazılmış. Hem yurtdışında da ucuz olmazsa bile alabilecek kişiler oyun aşığı olan veya parası bol olan insanlardır. Yani AMD ile para cephesinde savaşmak istiyorsa çoooooooook fazla bir ücret söyleyemez. He ama Türkiye'de KDV vs. tonlarca şey olduğu için 500 TL'lik bileşeni bile 2000 TL'ye alabiliyoruz. Yani fiyatının artmasının tek sebebi devletin bizden sömürmüş olduğu vergiler vs.'dir.
aralarında devaasa bir fiyat farkı olmayacaktır. Ama 200 300 tl dediğim gibi ödenmesinde sakınca olmayacak bir farktır uzun dönem için.Evet yeni ekran kartını alırsam daha iyi olur fakat GTX970'den pahalı olursa alamayabilirim.
Arkadaşımız çok iyi anlatmış. Eline, diline sağlık. Ben yeni bilgisayar toplama arefesindeyim. Zorlasam falan gerçekten devasa kartlara sahip olabilirim. Ama ne gereği var diyorum hocam. Sistemine binlerce lira vereceksin. Steam'dan yüzlerce liralık oyun alacaksın. Harcadığın zamanın, emeğin, internetin onlarca lirana mal olacak. Tamam hocam oyun oynanır da abartıya kaçılıyor sanki. Gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Yok çok akıcı olacak, yok çok iyi grafikler-görüntüler olacak. Eğlence anlayışımızı bu tür şeylerle sınırlıyoruz. Elbetteki oyun oynayacağız. Oynuruz da. Oynurum da. Bu tür bir ihtiyacı karşılamak için çok fazla düşünüyoruz. GTX 950 ile 1080P oyun oynamak bile bana fazlasıyla yetecek onu biliyorum. Oyun için onca para vermek nedir. Onu akla mantığa sığdıramıyorum. Bu arada çok büyük bir korsan oyun arşivim var2TB kadar
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.