Kullanıcıların olanla yetinmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haftaya sistem topluyorum. Yaklaşık 4.000 liralık ve R9 390 ekran kartı kullanacağım, teknolojinin sonu yok ve 1070 sanki bizi uçuracakmış gibi yorumlar yapılıyor.
R9 390'la 20 FPS aldığınız bir oyunda GTX 1070 ile 150 FPS almayacaksınız arkadaşlar bunu da düşünmek gerek ve o kartlar 4K için tasarlanmıştır. Ayrıca R9 390 hiçbir oyunda ultrada 20 FPS vermez, en az 50-60 FPS alırsınız tüm oyunlarda. 1080P ve 2K oyunculuğu tercih edecekler eski kartları rahatlıkla alabilirler ki fiyatları da ucuzlamayacaktır. Bakınız GTX 780 TI hala 2.000 lira.
R9 390 alıp bütün oyunları rahat rahat 3-4 yıl ultrada oynayabileceğim, ardından HBM bellekli kartlar çıkarsa onları alırım zamanı gelince olur biter.

Kardeşim bakış açın o kadar yanlış ki anlatamam senin için 1080 p oyun deneyimi yeterli oluyor diye kimsenin yaptıklarını yargılayamazsın. Ayrıca korsan arşiv detayını da anlayamadığıma değinmeden geçemeyeceğim.

Oynadığım oyunlar belli çözünürlük 1440*900. Bazılarınız 1080 p oynuyor 60 hertz ben oynuyorum 75 hertz. 1080 p ye siz alışmışsınız ben de 900 p ye alışmışım. APU kullanıyorum çıkacak kartları bekliyorum ve o kadar da kafaya takmıyorum. Çıkacak hadi umduğun fiyatta çıkmadı 1500 lira dedin 2000 lira oldu. Dert etme. Zaten Titan x den iyi olan ekran kartları 2000 liraya satılıyor titan x bile ucuzlayacak bunlarla alakası olmasa bile. Şu an mesela almak istediğiniz o pascal ve polaris ekran kartları çıkacak haberleri atılmadan önce hangi ekran kartını istiyordunuz. Atıyorum GTX 970 şimdi 10xx serisi çıktı diye bu GTX 970 kötü olmayacak ki ucuzlayacak değeri azalacak ama performansı azalmayacak. Tamam bazıları baya para harcıyor iş için mesela bilgisayar toplayacak buna bekle diyorlar. Ya iş için toplanıyor değil mi o adamın 1 gün bile beklememesi lazım. Oyun için topluyor adam tamam ona bekle diyin çünkü üzülecek topladığı sistem iyi olsa da "ya topladık ama..." diyecek bunun kaçarı yok. Teknoloji gittikçe hızlanıyor 5 sene sonra bu bilgisayar muhabbeti bile olmayacak o 5 seneyi de bekletmeyin almak istiyorsanız alın. 1080 çıktı 490 X çıktı tamam da bu adamlar niye beklesin. Adam ekran kartsız 3000 lira harcıyor i 7 6700 K koyuyor onu koyuyor bunu koyuyor. Oradan birisi " HD 530 ile idare edin" ne alakası var adam toplamış işte şimdiyi düşün sen ileriyi ne düşünüyorsun. 2 sene bekleyin beyler 8 k ya geçiyoruz mu diyeceksin. Bekleyebilen beklesin bekleyemeyen hani iş harici diyorum oyun manyağı olanlar da alsın kullansın sorun etmeyin. 10xx serisi çıktı diye 9xx serisine driver güncellemesi durmayacak sorun etmeyin bu kadar. Ben bekliyorum ama o kadar da sabırsız değilim o ekran kartını alınca ben yine CS GO oynayacağım ne oynayacağım ki . 2 hafta GTA V oynar sıkılırım olay bundan ibaret ne kasıyorsunuz kendinizi.

R9 390 ile bütün oyunları 3-4 yıl ultrada oynayamazsınız.

3 yıl oncenin aynı düzey ekran kartında ultrada oynayabiliyor musun su anda hayır. Ki teknoloji gelisimi dogrusal değil parabolik ilerliyor 1 yıllık bir ilerlemenin bile oyunlarda nasıl bir grafik gelişimi doğurduğunun herkes farkında

Ne kadar oynarım 3 ay mı ?

Dalga geçme amacıyla yazı yazmanın veya gerçekleri görmezden gelmenin kimseye faydası yok, cevap verecekseniz ciddi cevap verin. R9 390 ile 4 yıl içinde 30 FPS için ayarları High ve Medium'a düşürmeyi gerektirecek oyunlar kesinlikle çıkacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…