Daha önce 3-4 defa daha oldu bu olay, ramlerin yerlerini değiştirince çözülüyordu. Ama bu sefer ramlerin yerini değiştirdim olmadı. Bios'u güncelledim, bios pilini çıkardım taktım yine de düzelmedi. Başka yapılabilecek bi yöntem var mı ?
Az önce bilgisayarı açtım ve tekrar ramlerin durumuna baktım. Bu sefer sadece 8 GB yazıyordu ama bir süre sonra bilgisayar dondu. Tekrar başlattıktan sonra yine baktım ve eskisi gibi 8 GB (Kullanılabilir miktar 4 gb) yazıyordu.
kardeş aynı sorunu bende bundan 3 ay önce yaşamıştım sistemim win 7 ultimate idi birkaç servise götürdüm sorunumu çözemediler sonra internette bazı forumlarda kendim araştırdım ve sorunu buldum ama tekrardan format atıp home premium yükleyerek çözüme ulaştım home premium yükledim 64 bit yüklü bellek 4.00 GB kullanılabilir miktar 4.00 GB oldu ancak şimdi 32 bit kullanıyorum ve kullanılabilir miktar 2.99 GB düştü
kardeş aynı sorunu bende bundan 3 ay önce yaşamıştım sistemim win 7 ultimate idi birkaç servise götürdüm sorunumu çözemediler sonra internette bazı forumlarda kendim araştırdım ve sorunu buldum ama tekrardan format atıp home premium yükleyerek çözüme ulaştım home premium yükledim 64 bit yüklü bellek 4.00 GB kullanılabilir miktar 4.00 GB oldu ancak şimdi 32 bit kullanıyorum ve kullanılabilir miktar 2.99 GB düştüEki Görüntüle 33993Eki Görüntüle 33993
@Recep Baltaş abi çok araştırdım ama bi çözüm bulamadım. Formattan önce senin önerebileceğin bir çözüm var mı ? Format atınca çözüleceğini düşünüyorum ama formatı son çare olarak deneyeceğim.
Anakartım: MSI 760GM-P23 (FX)