Kullanılabilir Ram Miktarı (Her şeyi denedim)

Kobbunb

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
l3NQhmp.png
VKzDmI8.png

Daha önce 3-4 defa daha oldu bu olay, ramlerin yerlerini değiştirince çözülüyordu. Ama bu sefer ramlerin yerini değiştirdim olmadı. Bios'u güncelledim, bios pilini çıkardım taktım yine de düzelmedi. Başka yapılabilecek bi yöntem var mı ?

Az önce bilgisayarı açtım ve tekrar ramlerin durumuna baktım. Bu sefer sadece 8 GB yazıyordu ama bir süre sonra bilgisayar dondu. Tekrar başlattıktan sonra yine baktım ve eskisi gibi 8 GB (Kullanılabilir miktar 4 gb) yazıyordu.

kardeş aynı sorunu bende bundan 3 ay önce yaşamıştım sistemim win 7 ultimate idi birkaç servise götürdüm sorunumu çözemediler sonra internette bazı forumlarda kendim araştırdım ve sorunu buldum ama tekrardan format atıp home premium yükleyerek çözüme ulaştım home premium yükledim 64 bit yüklü bellek 4.00 GB kullanılabilir miktar 4.00 GB oldu ancak şimdi 32 bit kullanıyorum ve kullanılabilir miktar 2.99 GB düştü Adsız.png
Adsız.png

kardeş aynı sorunu bende bundan 3 ay önce yaşamıştım sistemim win 7 ultimate idi birkaç servise götürdüm sorunumu çözemediler sonra internette bazı forumlarda kendim araştırdım ve sorunu buldum ama tekrardan format atıp home premium yükleyerek çözüme ulaştım home premium yükledim 64 bit yüklü bellek 4.00 GB kullanılabilir miktar 4.00 GB oldu ancak şimdi 32 bit kullanıyorum ve kullanılabilir miktar 2.99 GB düştüEki Görüntüle 33993 Eki Görüntüle 33993
sorun neymiş peki?

güncel arkadaşlar. bilgisayarı açıyorum kullanılabilir 4 gb oluyor, kapatıp yeniden açıyorum 8 gb oluyor. anlayamadım bir türlü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı