charlsjsy Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 8 GB RAM'im var fakat kullanılabilir RAM'im 2 GB. Bu bazen 2, 5GB, 3 oluyor. Bu oyundaki performansıma yansır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
8 GB RAM'im var fakat kullanılabilir RAM'im 2 GB. Bu bazen 2, 5GB, 3 oluyor. Bu oyundaki performansıma yansır mı?
KS KS charlsjsy Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #11 GevaudaN26 dedi: Formaaaat . Genişletmek için tıkla... Formatı bende düşünüyorum fakat Windows'um yükseltili bir şekilde eğer format atarsam gideceği ve birçok özellikten yararlanamayacağım için pek de istemiyorum açıkcası. maksu dedi: Görev yöneticininde performans bellek kısmının fotoğrafını ve Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misin? Genişletmek için tıkla... CS'de +graph yazınca 4:3 modda 110 - 60 arası FPS alıyorum genellikle 100 oluyor FPS'im takılmadan oynayabiliyorum. Son düzenleme: 4 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
GevaudaN26 dedi: Formaaaat . Genişletmek için tıkla... Formatı bende düşünüyorum fakat Windows'um yükseltili bir şekilde eğer format atarsam gideceği ve birçok özellikten yararlanamayacağım için pek de istemiyorum açıkcası. maksu dedi: Görev yöneticininde performans bellek kısmının fotoğrafını ve Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misin? Genişletmek için tıkla... CS'de +graph yazınca 4:3 modda 110 - 60 arası FPS alıyorum genellikle 100 oluyor FPS'im takılmadan oynayabiliyorum.