Kullanılacak SATA portları hangileri?

Oğuz A.

Kilopat
Yeni bilgisayarımı topluyorum ve bir sabit disk ve bir SSD kullanacağım. İnternetteki sistem toplama videolarında SSD'yi SATA 1'e ve hard diski SATA 2'ye bağlıyorlar. Ben anakart-kasa uyumsuzluğu sebebiyle SATA 1'e bağlantımı yapamıyorum, diğer sata portlarını kullanabilir miyim? Bir şey fark eder mi?

Teşekkür ederim. bilgim olsun diye soruyorum sata girişlerinin arka arkaya olması veya ssd nin hard diskten önce gelmesi yada tamamen karışık yerleştirmemiz farkeder mi acaba. örneğin hard diski sata2 ye ssdyi sata5 e... gibi

Teşekkür ederim. bilgim olsun diye soruyorum sata girişlerinin arka arkaya olması veya ssd nin hard diskten önce gelmesi yada tamamen karışık yerleştirmemiz farkeder mi acaba. örneğin hard diski sata2 ye ssdyi sata5 e... gibi
İstediğiniz yere takabilirsiniz. Zaten BIOS taki BOOT kısmından istediğiniz gibi sıralarını değiştirebiliyorsunuz.

Eski tip anakartta geçerli diye biliyorum. Önce 1'e takın diye.
Ayrıca sorun olsa dahi ne olabilir ki ?
Aklıma bir şey gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı