Kullanılamayan YouTube videoları nasıl izlenir?

Merhaba, ben de eski bir hayran olarak bir süredir eski videolara ulaşabilmenin bir yolunu arıyordum. Bir iki gün önce yout.com üzerinden kullanılamayan youtube videolarının indirilip izlenebildiğini fark ettim. Aynı zamanda tüm eski videoyun videolarını içeren playlisti buldum (https://www.youtube.com/playlist?list=UU57JWbf_w0qG9AZGx2QaTrw). Artık istediğim videoyu yout.com ve bu playlisti kullanarak izleyebiliyorum. Umarım faydası olur.

Merhaba, ben de eski bir hayran olarak bir süredir eski videolara ulaşabilmenin bir yolunu arıyordum. Bir iki gün önce yout.com üzerinden kullanılamayan youtube videolarının indirilip izlenebildiğini fark ettim. Aynı zamanda tüm eski videoyun videolarını içeren playlisti buldum (https://www.youtube.com/playlist?list=UU57JWbf_w0qG9AZGx2QaTrw). Artık istediğim videoyu yout.com ve bu playlisti kullanarak izleyebiliyorum. Umarım faydası olur.
Merhaba bahsettiğiniz adreste istediğim videoyu arattım ama indirilen dosya 0kb'tı bunun sebebi nedir acaba?

Merhaba, küçüklüğümden beri severek takip ettiğim ancak eski kanaldaki tüm videoları artık kullanılamayan videoyun kanalındaki videoları izlemek istiyorum ancak kullanılamıyor diyor. Biraz depresif dönemler geçiriyorum ve beni iyileştirebilecek tek şey videoyun videoları mutlaka bir açma yolu olmalı değil mi? Yolunu bilen varsa söylesin. İzlemek istediğim videolardan bir tanesinin linkini bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba konu ile ilgili halen ilginiz varsa farklı bir kanal açıp eski videolarını oynatma listelerine tekrar eklemiş gibi gözüküyor Videoyun Saygılar

Hangi kanal acaba bulamadım.

Bu kanal o dönemler açtıkları yeni kanaldı bu kanaldaki videolar yeni oradaki videolar yok maalesef gerçi batu bir yayında arşiv diye kanal açacaklarını söyledi ama aradan bayağı bir yıl geçti neyse yine de teşekkür ederim.

Merhabalar Recep ivedik 1 müziğine bakacaktım ancak telif hakkı nedeniyle engellenmiş ne yapabilirim?!

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240819_161152_YouTube.jpg
    Screenshot_20240819_161152_YouTube.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 50

Technopat Haberler

Geri
Yukarı