Kullanılmayan İnternet Sitesiyle Neler Yapabilirim

masterboy

Kilopat
Merhaba "isimsoyisim.com" gibi internet sitem var. Wordpress kurmuştum bi'şeyler yazıyordum fakat çevremdeki insanlar nedeniyle yazı yazmayı bıraktım bu intenet sitesinde neler yapabilirim düşüncelerinizi almak isterim.

Kolay gelsin, hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün dehaların ilgi duyduğu konu ilk başlarda yargılanmıştır. Kendimden örnek vereyim (Kesinlikle deha olarak göstermiyorum kendimi) donanım ile yıllardır ilgileniyorum. Çevremden olumlu cevap gördüğüm nadir olmuştur. Onlar da hep büyükler. Yaşıtlarım bu merakımı tamamen "işsizlik" olarak görüyorlar. Ben de onları Casper bilgisayarı överken görünce kanırta kanırta gülüyorum. Casper Nirvana serisini oyuncu bilgisayarı sanan var. Çünkü 1440x900 monitörde 40FPS LoL oynatıyor.

@HighPixel çevrem konusunda benimde öyleydi. Mesela sınıflarımızda akıllı tahta var. Hoca diyor mesela şu şiirin özelliklerini internet aç. Hepsi koşuyor açmak için ama bazen internet gidiyor. O zaman hepsi Uğur bir baksana diyor. Bundan önce birkaç kez kalkıp yaptım. Yaptığımda bir şey demiyorlar ama yapamayınca ulen birde anlıyorum filan diyorsun diyorlar.
Akıllı tahtalarda bazen öyle bir sorunlar oluyor ki gerçekten zor yapıyorum.

Arkadaşlarım interneti Facebook'ta okey oynamak sandığı için onlara internet sitemde ne yapsam desem "senin sitene kim giriyo da uğraşıyorsun" "salak bide para vermiş" diyorlar ve yazdığım şeyleri kişisel olsun başka alanda olsun hep kötülüyorlar ben de yazı yazmak istemiyorum

Su an wordpress'i sildim. Basit bir index yaptım. Blog kurarsam kullandığım iOS uygulamaları vs. daha fazla teknolojik yazılar yazmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı