Kullanılmayan telefonu değerlendirmek

Makaleler
1
Arkadaşlar elimde kullanmadığım bir telefon var. Bu telefonu odamda duvara yapıştırıp sanki akıllı ev cihazıymış gibi, hava durumunu görebileceğim, akıllı TV, lamba vs. kontrol edebileceğim bir cihaz haline nasıl çevirebilirim?

Arkadaşlar elimde kullanmadığım bir telefon var. Bu telefonu odamda duvara yapıştırıp sanki akıllı ev cihazıymış gibi, hava durumunu görebileceğim, akıllı TV, lamba vs. kontrol edebileceğim bir cihaz haline nasıl çevirebilirim?
Kullanmadığın telefon S9+ şuan bunu S8+dan yazıyorum telefon zaten miladı dolmuş bir telefon değil sadece resim videolarını sakladığın fotoğraf için taşıyabilirsin , video izleyebilirsin aslında değistirince yeni alacağiniz telefon ile ne yapacaksaniz onunla da yapacağınızı düsünüyorum.

Bu konu Troll gibi geldi bana. Eski bir cihaz olsa neyse de Galaxy S9+ nasıl satılmaz? Duvara yapıştırıp çöp etmektense telefoncuya biraz daha ucuza satılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı