Kullanılmayan Termal Macunun Ömrü

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde Mastergel Maker macun var. Tüpün içinde macun hala mevcut. Macunu aldığımda fiyatı 40-50TL'di :D Arada kullansam da bir türlü bitmedi (bitmeye yakın) Bayatlamış ya da performansını kaybetmiş olabilir mi? Bir macun tüpünde ne kadar saklanabilir? (Güneş ışığı almayan ,kapalı, rutubetsiz, oda sıcaklığında ortam)

Ben de merak ediyorum. Geçenlerde kutuları karıştırırken 2011'den kalma hiç kullanılmamış Cooler Master termal macun gördüm. Sizce kullanmalı mıyım? Bugün bilgisayarımı temizlemeyi planlıyorum. Katılaşma vb. yok. Sıkmayı denedim normal bir şekilde geldi.

Elimde Mastergel Maker macun var. Tüpün içinde macun hala mevcut. Macunu aldığımda fiyatı 40-50TL'di :D Arada kullansam da bir türlü bitmedi (bitmeye yakın) Bayatlamış ya da performansını kaybetmiş olabilir mi? Bir macun tüpünde ne kadar saklanabilir? (Güneş ışığı almayan ,kapalı, rutubetsiz, oda sıcaklığında ortam)

Herhangi bir sıkıntı olmaz.

Ben de merak ediyorum. Geçenlerde kutuları karıştırırken 2011'den kalma hiç kullanılmamış Cooler Master termal macun gördüm. Sizce kullanmalı mıyım? Bugün bilgisayarımı temizlemeyi planlıyorum. Katılaşma vb. yok. Sıkmayı denedim normal bir şekilde geldi.
O zaman kullanabilirsin. Macunu kullandıktan 1-2 gün sonra sıcaklık değerlerine bakmayı unutma.

O zaman kullanabilirsin. Macunu kullandıktan 1-2 gün sonra sıcaklık değerlerine bakmayı unutma.
Açıkçası biraz korkuyorum, bilgisayara daha önce hiç termal macun sürmedim. Termal macundan sonra açılmama gibi konuları gördükten sonra biraz daha arttı korkum. 9 yıldır hiç termal macun değiştirmedim. Sadece temizlik yaptım o kadar. Bugün de temizlik yapacağım. Galiba termal macun süreceğim.

Bence bir sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı