5GHz modem tavsiyesi

w0rtexx

Femtopat
Daha fazla  
Quest 3S basligim icin modem arayisindayim cunku Steam Link bagladim, az once evdeki 2.4GHz oldugundan 5GHz tavsiye etti. Aldirmadim, devam ettim. Klasik normal bir oyunda bile pikselpiksel kasiyor, ben de bu modemi buldum 5GHz. Yorumu cok, sizce alınır mı? Ya da baska modem tavsiyeniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Quest 3S basligim icin modem arayisindayim cunku Steam Link bagladim, az once evdeki 2.4GHz oldugundan 5GHz tavsiye etti. Aldirmadim, devam ettim. Klasik normal bir oyunda bile pikselpiksel kasiyor, ben de bu modemi buldum 5GHz. Yorumu cok, sizce alınır mı? Ya da baska modem tavsiyeniz var mi?
WiFi 5 alma. WiFi 6 al. Bütçe 1600 civarı mı ?

şu anki modemin ve hızın ne?

WiFi 5 alma. WiFi 6 al. Bütçe 1600 civarı mı ?

şu anki modemin ve hızın ne?
Mevcut olan bu 50Mbps destekliyor oturdugum yer 50 aliyorum bütçe maksimum 2 falan.

1.600 liraya yaklaşık yukarıdaki var TP-Link olarak. Mesh sistem kuracaksanız yardımcı olur. OpenWRT ile de ekstra iş isterseniz yapabilir.

Router önerdim bu arada. Modem değil. Dikkat edin ona göre.
Mesh sistemi falan bilmiyorum router da modemin yanina koymak icin mi alayim fikrim yok yani dagitici degil mi modemin yanindayim zaten cahilligimin kusuruna bakmayin.

mevcut olan bu 50mbps destekliyor oturdugum yer 50 aliyorum butce max 2 falan
Attığınız üründen bir kablo çıkararak router ekleyebilirsiniz internet altyapınıza. Hem fiber gelirse iyi olur hem de daha kararlı bir ağ alırsınız.

Estağfurullah. İlerisi için başlangıçta güzel bir ürün diye önerdim kendisini. Mevcut modeminizden bir kablo çıkarıp router'a takacaksınız sadece. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra interneti modemden değil router'dan alacaksınız.

Mevcut olan bu 50Mbps destekliyor oturdugum yer 50 aliyorum bütçe maksimum 2 falan.

Mesh sistemi falan bilmiyorum router da modemin yanina koymak icin mi alayim fikrim yok yani dagitici degil mi modemin yanindayim zaten cahilligimin kusuruna bakmayin.

Bu cihazı alıp OpenWrt kurup PPPoE bilgilerini WAN portuna girip modemini köprü moduna alıp modem ile routerı kablo ile birbirine bağlayıp kullanmanı öneririm bende aynı şekilde kullanıyorum aşırı memnunum.

Dosya Ekleri

• 20251006_143541.jpg
    20251006_143541.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 20250924_222824.jpg
    20250924_222824.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 12
biraktim eski bir modem bu şu an kullanıyorum.

Tamam bu iyi cihaz köprü modınu da destekliyor sen o attığım routerı al OpenWrt kur internet bilgilerini gir ve kablo ile modeme tak aslında bayağı basit ama internet kullanıcı adını ve şifreni alıp bir yere kaydet lazım olacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251010-232608_Brave.png
    Screenshot_20251010-232608_Brave.png
    264,2 KB · Görüntüleme: 8

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı