Kullanılmayan Ubisoft Hesapları Kapatılacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Kullanılmayan Ubisoft Hesapları

Ubisoft, uzun süredir kullanılmayan hesaplar için bir temizlik kararı almış durumda. Uzun süredir oturum açmadıysanız bu, satın aldığınız tüm Ubisoft dijital oyunlarına erişiminizi kaybedebileceğiniz anlamına gelebilir. Konuyla ilgili olarak Ubisoft’tan şu şekilde e-postalar geldiği belirtiliyor: “[e-posta adresiniz] ile ilişkili Ubisoft hesabınızı kullanmadığınızı fark ettik. Etkin olmayan Ubisoft hesabınızı geçici olarak askıya aldık ve Kullanım Koşullarımıza […]

Devamı: Kullanılmayan Ubisoft Hesapları Kapatılacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hesabıma bir şey olursa çözümü basit: Korsan. Umurumda olmaz, tek kuruş daha vermem şirkete. Hırsızlık zart zurt demeyin hiç, bunların yaptığı asıl hırsızlık.

Madem hesapları kontrol edemeyeceksin, neden kendi kıytırık uygulamanı çıkartıp insanları zorluyorsun? Bırak Steam halletsin.

Hem bu yaptıkları ne kadar yasal? Zamanında ABD'de bu dijital ürünler 2.el satılamadığı için yasal bir süreç başlamıştı diye dedikodular dönüyordu. Hesap silseler başları fena halde ağrır bence. Sonuçta insanlar para ödüyorlar, sahip oldukları bir ürünü "kullanmıyor" diye elinden alamazsın.

Hesabıma bir şey olursa çözümü basit: Korsan. Umurumda olmaz, tek kuruş daha vermem şirkete. Hırsızlık zart zurt demeyin hiç, bunların yaptığı asıl hırsızlık.

Madem hesapları kontrol edemeyeceksin, neden kendi kıytırık uygulamanı çıkartıp insanları zorluyorsun? Bırak Steam halletsin.

Hem bu yaptıkları ne kadar yasal? Zamanında ABD'de bu dijital ürünler 2.el satılamadığı için yasal bir süreç başlamıştı diye dedikodular dönüyordu. Hesap silseler başları fena halde ağrır bence. Sonuçta insanlar para ödüyorlar, sahip oldukları bir ürünü "kullanmıyor" diye elinden alamazsın.
Sonuna kadar haklısın. İster 10 yıl sonra oynarım ister 1 gün sonra. Buna karışabilme hakları olduğunu düşünmüyorum. Oyunun sahibi sensin sonuçta.

Ben yaklaşık 2 yıl önce Mac aldım. Bu sebeple Ubisoft hesabımı kullanmıyorum ama ileride PC alma hedefim var. Aldığımda illaki hesabımı kullanırım pek çok AC oyunum vardı içerisinde. Dediğiniz gibi aşırı saçma bir karar olmuş. Olursa asla Ubisoft oyunlarına para vermem.

Ubisoft'a karşı tepkimiz ektedir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rezil firma oyunlarını nasıl oynatacağını şaşırdı. Çalışan oyunu bozmadığı yetmiyormuş gibi bir de bu rezaleti çıkardı. Dün sırf Ubisoft hesabımın silinmemesi için Ubisoft Connect'e giriş yaptım ki Ubisoft hesabım silinmesin. Ya siz bir Steam misiniz de böyle saçma karar alıyorsunuz? EA bile Steam'e rakip olamadı. Dandik oyunlarınızla siz mi rakip olacaksınız Allah'ın belası firma?

Ubisoft'a karşı tepkimiz ektedir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rezil firma oyunlarını nasıl oynatacağını şaşırdı. Çalışan oyunu bozmadığı yetmiyormuş gibi bir de bu rezaleti çıkardı. Dün sırf Ubisoft hesabımın silinmemesi için Ubisoft Connect'e giriş yaptım ki Ubisoft hesabım silinmesin. Ya siz bir Steam misiniz de böyle saçma karar alıyorsunuz? EA bile Steam'e rakip olamadı. Dandik oyunlarınızla siz mi rakip olacaksınız Allah'ın belası firma?

Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Ama galiba öyleler ki hala bu piyasada devam ediyorlar. Her yıl aynı oyunu çıkar, çıkardığın her oyun kötü olsun yine de tam gaz devam ediyor adamlar. Bunları aslında tebrik etmek lazım bu oyunları yapıp bu politikaları uygulayıp iyi devam ediyorlar piyasada yine.

Öyle değiller. Ubisoft fanboyları bir türlü gözünü açmadığı için böyleler. Oyun dünyası tek Far Cry'dan mı ibaret ya? Birden fazla güzel oyunlar var, onlara da fırsat vermek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı