Kullanıp da memnun kalmadığınız cep telefonu modelleri nedir?

ROM işini herkes yapamayacağı ve riskli bir iş olduğu için bunu yapmanın pek yararlı bir şey olacağını düşünmüyorum.

Oldukça basit bir işlem. Brick etme ihtimalin düşük, edersen bile geri kurtarma ihtimalin yüksek.
Yani böyle bir imkanın varsa cihaza ve kendine işkence çektirmek yerine denenebilecek bir şey.

ROM işini herkes yapamayacağı ve riskli bir iş olduğu için bunu yapmanın pek yararlı bir şey olacağını düşünmüyorum.

Teşekkürler bu arada

Aslında eski bir telefon için gerçekten harika bir şeydir Custom ROM. Ancak güncel güncelleme alan ve Garantisi olan telefon için pek gerek yok. Bu arada riskler derken IMEI'ya da Efs'den bahsediyorsanız yedek alabiliyorsunuz. Bunun dışında risk yok diye biliyorum. Brick de Custom ROM yüklemesinde kolay kolay olmaz.

Vestel venus v3.
Bide abartıldiğını düşündüğüm telefon poco x3 pro. Şuan poco x3 pro kullanıyorum fakat dedikleri kadar iyi telefon gibi durmuyor. Arayüzü kötü, zoomu kötü, bazen 120hz deyken 60hz ye düşüyomuş gibi oluyo wp, youtube gibi uygulamalarda. Bazen şu en alttaki tuşlar kayboluyor yok oluyor çok saçma. İşlemci çok övüldü daha stumble guysta bile 30fps aldiğını gördüm. Bazen gereksiz ısınıyor. Kısaca xiaomiden uzak durun mecbur kalmadıkça.

HardBrick olayından bahsediyordum dediğiniz gibi kolay kolay olmayacak bir durumsa haklısınız

Hardbrick olayından bahsediyordum dediğiniz gibi kolay kolay olmayacak bir durumsa haklısınız.

Hardbrick olayı telefondan telefona değişir ancak recovery bölümünden Custom ROM atılıyor. (TWRP veya CWM vs.) Haliyle stock ROM'un üzerine Custom ROM yükleniyor. Sadece stock ROM'un belirli dosyalarını siliniyor. Stock ROM'un özel kaynak dosyalarını zaten özel recovery silmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…