Konunun dışına sapacağız fakat merak ettim. AOSP nedir acaba?Redmi telefonlar AOSP kurmak için varlar. MIUI kullanarak kendiniz kaşınıyorsunuz.
Konunun dışına sapacağız fakat merak ettim. AOSP nedir acaba?Redmi telefonlar AOSP kurmak için varlar. MIUI kullanarak kendiniz kaşınıyorsunuz.
Konunun dışına sapacağız fakat merak ettim. AOSP nedir acaba?
ROM işini herkes yapamayacağı ve riskli bir iş olduğu için bunu yapmanın pek yararlı bir şey olacağını düşünmüyorum.Saf Android costum ROM'lardan bahsediyor arkadaş.
Teşekkürler bu aradaSaf Android costum ROM'lardan bahsediyor arkadaş.
ROM işini herkes yapamayacağı ve riskli bir iş olduğu için bunu yapmanın pek yararlı bir şey olacağını düşünmüyorum.
ROM işini herkes yapamayacağı ve riskli bir iş olduğu için bunu yapmanın pek yararlı bir şey olacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler bu arada
HardBrick olayından bahsediyordum dediğiniz gibi kolay kolay olmayacak bir durumsa haklısınızAslında eski bir telefon için gerçekten harika bir şeydir Custom ROM. Ancak güncel güncelleme alan ve Garantisi olan telefon için pek gerek yok. Bu arada riskler derken IMEI'ya da Efs'den bahsediyorsanız yedek alabiliyorsunuz. Bunun dışında risk yok diye biliyorum. Brick de Custom ROM yüklemesinde kolay kolay olmaz.
Hardbrick olayından bahsediyordum dediğiniz gibi kolay kolay olmayacak bir durumsa haklısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.