Kullanırken sorun yaratan RX 6650XT garantiye gönderilmeli mi?

serkanloggy

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. 4 ay önce başlıkta bahsettiğim ekran kartını 6150 TL'ye satın aldım. Satın aldıktan sonra bazı hatalarla karşılaşmaya başladım. İlk olarak bilgisayar ekran koruyucuya girince bilgisayar açık olmasına rağmen görüntü gelmiyordu, çözüp devam ettim. Daha sonradan Netflix'te dizi izlerken bir anlık görüntü yırtılmaları , internette gezinirken bir an ekran yenileniyormuş gibi olma ve oynadığım bütün oyunlarda ara ara FPS'in 30 FPS'e sabitlenmesi, bazen ekran kartı sürücüsünün çökmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen, klasik AMD. Sorunun AMD yazılımı veyahut AMD donanımı ile ilgili olduğu tespiti geldi RX550 kullanıcısı woRthT isimli arkadaştan. Aynen arkadaşlar, AMD en beteri, en kötüsü, NVIDIA'da hiç sorun yok. Kulaktan dolma, önünüze gelen bilgiler ile bilgiliymiş gibi ürediniz ya, helal olsun hepinize.

@serkanloggy Kartı sıfır mı aldınız? Windows'ta sürücüleriniz WHQL ve elle mi kuruldu yoksa program kullandınız mı? Kalan donanımınızı da belirtir misiniz?

Aynen, klasik AMD. Sorunun AMD yazılımı veyahut AMD donanımı ile ilgili olduğu tespiti geldi RX550 kullanıcısı wortht isimli arkadaştan. Aynen arkadaşlar, AMD en beteri, en kötüsü, NVIDIA'da hiç sorun yok. Kulaktan dolma, önünüze gelen bilgiler ile bilgiliymiş gibi ürediniz ya, helal olsun hepinize.

@serkanloggy kartı sıfır mı aldınız? Windows'ta sürücüleriniz WHQL ve elle mi kuruldu yoksa program kullandınız mı? Kalan donanımınızı da belirtir misiniz?

Kartı sıfır Hepsiburada'dan aldım. Ekran kartı sürücülerini elle yükledim.
Donanım:
Ryzen 5 5600.
Kingston 16 GB RAM.
Kingston 1 TB SSD.
Gigabyte B550 Aorus Elite v2.
Everest 650W PSU.
LG 22LS54 60 Hz monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı