Sorun çıkaran RX 6650 XT servise gönderilmeli mi?

Hocam o sürümde kart deli gibi hata vermişti 2 haftalık kusursuz kullanımdan sonra.

ASUS Dual serisi hocam.
Hocam arkadaşın belirttiği sürücü işini görücektir.

Hocalarım bende ilk defa amd kart almış biri olarak, geçen haftaya kadar delirtircesine ufak tefek sorunlarım mevcuttu. Daha sonra nereden geldiyse bi DDU ile temizleyip tekrar driver kurmak aklıma esti. Yaptım ve wqhl sürümünü yükledim 4-5 gündür temiz kullanıyorum. Bu amd ekran kartınnı tek çözümü hatalar almaya başladığında sürücüyü kaldırıp tekrar kurmak sanırım..

Ve bende 22.5.1 kullanıyormuşum

Teşekkürler hocam eğer bu sürümde yine hata alırsam o sürüme geçeceğim, yine hata alırsam değişim talep edeceğim ama coil whine sorunlu kart gelmesinden korkuyorum elimdeki kart çok temiz.
Evet hocam ben zamanında hazır sistem almıştım içinde i5 12400f ve rtx 3050 vardı,ekran kartı 5.000 liraya geliyordu ama içimde şüphe vardı acaba rx6600 yada daha üstü amd sistem almalımıydım diye,iyiki yapmamışım i5 1.nesil+hd graphics 64mb’den geçmiştim.

Evet hocam ben zamanında hazır sistem almıştım içinde i5 12400F ve RTX 3050 vardı, ekran kartı 5.000 liraya geliyordu ama içimde şüphe vardı acaba RX6600 ya da daha üstü AMD sistem almalı mıydım diye, iyi ki yapmamışım i5 1.nesil+HD Graphics 64MB'den geçmiştim.

Hocam ben biraz macera seven birisiyim bu yüzden 2 adet AMD kart kullandım şans eseri kusursuz bir RX 570 geldi 1 yıl kullandım 1650S ile değiştirdim, 570 deneyimime göre 6650 XT almaya karar verdim performansı çok iyi tabii ki ama bu hataları olmasa mükemmel bir kart eğer bu sorun Power limit ile düzelmiş ise sorun AMD ile değil ASUS kaynaklı oluyor kusursuz bir deneyim için NVIDIA seçmeniz iyi olmuş fakat performanstan biraz fazla feragat etmişsiniz bütçe arttırıp 3060 alabilirdiniz.

Hocam ben biraz macera seven birisiyim bu yüzden 2 adet AMD kart kullandım şans eseri kusursuz bir RX 570 geldi 1 yıl kullandım 1650S ile değiştirdim, 570 deneyimime göre 6650 XT almaya karar verdim performansı çok iyi tabii ki ama bu hataları olmasa mükemmel bir kart eğer bu sorun Power limit ile düzelmiş ise sorun AMD ile değil ASUS kaynaklı oluyor kusursuz bir deneyim için NVIDIA seçmeniz iyi olmuş fakat performanstan biraz fazla feragat etmişsiniz bütçe arttırıp 3060 alabilirdiniz.
Hocam ben bütçe arttırarak aldım zaten artmasa max 1650 süper alıcaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı