Kullanışlı tarayıcı önerisi

uBlock Origin + Chrome kullanıyorum. VPN derdimi de Windscribe kullanıyorum çok gerekirse.
Tarayıcılar arasında çoğu zaman 10-15 milisaniye fark olur. Bunun getireceği yarar için yaptığınız araştırmanın süresini direkt kurup kullanmaya başlayarak telafi etmek çok daha kolay.

@unnamedington Çin muhabbetini duyunca direkt olarak en benzeyen tarayıcı olan Vivaldi'ye geçtim ama akıcı değildi alışamadım. Sonra yine Opera'ya geçtim. Bu aralar hesap işleri ile ilgilendiğim için tereddütte kaldım.
Bu muhabbetten dolayı birkaç kişiyi daha Vivaldi'ye geçirmiştim. Eğer Vivaldi'yi akıcı bir şekilde olduğunu bulmuyorsan Microsoft Edge (Chromium) kullanabilirsin.

Google Chrome, Edge bir kaç tanesi daha Amerikalılara ait sence onlar güvenilir mi. Çin olayını kafana takmamanı öneririm. Bence hiçbiri tam güvenli değil hepsi veri topluyor.
Her şirket veri toplar önemli olan veriyi ne yaptığı ? Bugün çin şirketleri kısmi olarak çin devletine aittir ve insan haklarının umrunda olmadığı ve mahrem hayata dahi karışan bir devlet sisteminde bu verilerin ne olacağı önemli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı