bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.736 Makaleler 1 Çözümler 81 10 Haziran 2025 #11 Kate. Sasirtici derecede yetenekli bir editor. KDE sevmesem de hakkini vermek lazim. Bir de GParted. Yillardir ne zaman isim dusse hallediyor. GUI uygulamalar genelde basarisiz oluyor, Linux'u guclu kilan CLI programlar.
Kate. Sasirtici derecede yetenekli bir editor. KDE sevmesem de hakkini vermek lazim. Bir de GParted. Yillardir ne zaman isim dusse hallediyor. GUI uygulamalar genelde basarisiz oluyor, Linux'u guclu kilan CLI programlar.
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #12 Terminator. Linux kurulumdan sonra ilk kurduğum paket oluyor kendisi.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.109 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #13 sineklikowboy dedi: Terminator. Linux kurulumdan sonra ilk kurduğum paket oluyor kendisi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kapalı kaynak sürücüsü benim ilk kurduğum paket.
sineklikowboy dedi: Terminator. Linux kurulumdan sonra ilk kurduğum paket oluyor kendisi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kapalı kaynak sürücüsü benim ilk kurduğum paket.
edwardelric Femtopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 29 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Haziran 2025 #14 -Tam Linux uygulaması sayılmaz ama OpenSSH: OpenSSH the main OpenSSH page www.openssh.com -Neofetch ve Fastfetch. -Metin editörü olarak vim. -ISO yazdırmak için Fedora Media Writer: Install Fedora Media Writer on Linux | Flathub A tool to create a live USB drive with an edition of Fedora flathub.org Install Tux, of Math Command on Linux | Flathub TuxMath is an arcade game that helps kids practice their math facts flathub.org Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
-Tam Linux uygulaması sayılmaz ama OpenSSH: OpenSSH the main OpenSSH page www.openssh.com -Neofetch ve Fastfetch. -Metin editörü olarak vim. -ISO yazdırmak için Fedora Media Writer: Install Fedora Media Writer on Linux | Flathub A tool to create a live USB drive with an edition of Fedora flathub.org Install Tux, of Math Command on Linux | Flathub TuxMath is an arcade game that helps kids practice their math facts flathub.org
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #15 Bayram Tempest dedi: NVIDIA kapalı kaynak sürücüsü benim ilk kurduğum paket. Genişletmek için tıkla... 'Hele bi terminator'u kurayım, sonra vim driver mriveri ordan kurarım' -Ben
Bayram Tempest dedi: NVIDIA kapalı kaynak sürücüsü benim ilk kurduğum paket. Genişletmek için tıkla... 'Hele bi terminator'u kurayım, sonra vim driver mriveri ordan kurarım' -Ben