Kuluçka makinesi

Kubihuylu

Hectopat
Babam birkaç tane yumurta aldı geldi. Bir makineye koyacaktı ama bir şey oldu ve yumurta kaldı öyle. Bizdeki makine de doluydu. Aradan 1 hafta geçti. Onları makineye koyduk. Babama bunların çıkmıcanı 1 hafta dışarıda kalıp gelişim süreçlerinin 1 haftasını sağlayamadılar soğuk yumurtalar dedim. Ama babama yumurtayı aldığı kişi bunların 10 gün kenarda durabilceni ve tekrar koydunuz müddet 21 gün içinde çıkacağını söylemiş. Ben bunun olmıcanı söyledim fakat o buna bayağı inanmış. Hangimizin mantığı doğru bilgili biri bizi aydınlatabilir mi?

Babam birkaç tane yumurta aldı geldi. Bir makineye koyacaktı ama bir şey oldu ve yumurta kaldı öyle. Bizdeki makine de doluydu. Aradan 1 hafta geçti. Onları makineye koyduk. Babama bunların çıkmıcanı 1 hafta dışarıda kalıp gelişim süreçlerinin 1 haftasını sağlayamadılar soğuk yumurtalar dedim. Ama babama yumurtayı aldığı kişi bunların 10 gün kenarda durabilceni ve tekrar koydunuz müddet 21 gün içinde çıkacağını söylemiş. Ben bunun olmıcanı söyledim fakat o buna bayağı inanmış. Hangimizin mantığı doğru bilgili biri bizi aydınlatabilir mi?
Civcivleri çok iyi bilirim. 21 gün kalsın hocam. İçerden cik cik sesleri gelebilir ama bildiğim doğru olan 21 gün.
Youtube kuluçka makinesi kullanım diye yazarsanız videolarını izleyebilirsiniz.

Civcivleri çok iyi bilirim. 21 gün kalsın hocam. İçerden cik cik sesleri gelebilir ama bildiğim doğru olan 21 gün.
Youtube kuluçka makinesi kullanım diye yazarsanız videolarını izleyebilirsiniz.
21 günde çıktıklarını biliyorum. Makine konusunda da aslında çok bilgiliyim ama aldınız kişi tavukçu olduğu için babam ona inaniyo. Ben babama kanıtlamak için sizlere sordum fakat daha sorumun cevabini alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı