Kum torbası tavsiyesi

Farketmez sağlam olduğuna inandığınız bir bez ile yapın.

Everlast süperdir. İnsana vurmuşcasına his verir. Şaka bir yana cidden bayağı sağlamdır. Asla parçalanacağını veya yıpranacağını sanmam. Biraz fıyatı pahalı gelebilir ama kesinlikle değerdir.

Hepsiburada.com'da vardır bu ürün.

Sinirlendiğinizde şınav çekmeye çalışın. Kendinizi zorlayın. Bir süre sonra kaslarınız yanmaya başlayacak, sizi sakinleştirecektir.

Yaz geldi, atla denize yüz ama öyle bir yüz ki ayağını suya vurduğunda su yükseğe çıktıkça çıksın. Olabildiğince suya sert vur, olabildiğince hızlı hareket et... Yorulabildiğin kadar devam et. Açıldıkça açıl... Tabi bu dediğimi sırt üstü dinlenmeyi biliyorsan yap. Dediğimi yaptıktan sonra kıyıya çıkması var bir de işin... Tüm gün rahatlatır.

Gittikçe işin cılkı çıkmaya başladı. Bence sinirlendiğin zaman kendine iki tokat at hem sinirin geçer hemde kendine gelirsin. Belki kas falanda yapabilirsin bu yolla..

Kardeş deniz kernadında oturmuyorum. Yani ben bazen bir olaya sinirlenmiyorum. Durup duruken, hiçbir şey olmadığı halde sinirleniyorum.

İleride düzelecektir diye düşünüyorum. Sinir ve stres insan vücudunu en çok yıpratan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…