Kum torbası tavsiyesi

• Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4.027
Everlast süperdir. İnsana vurmuşcasına his verir. Şaka bir yana cidden bayağı sağlamdır. Asla parçalanacağını veya yıpranacağını sanmam. Biraz fıyatı pahalı gelebilir ama kesinlikle değerdir.

Hepsiburada.com'da vardır bu ürün.

Sinirlendiğinizde şınav çekmeye çalışın. Kendinizi zorlayın. Bir süre sonra kaslarınız yanmaya başlayacak, sizi sakinleştirecektir.

Yaz geldi, atla denize yüz ama öyle bir yüz ki ayağını suya vurduğunda su yükseğe çıktıkça çıksın. Olabildiğince suya sert vur, olabildiğince hızlı hareket et... Yorulabildiğin kadar devam et. Açıldıkça açıl... Tabi bu dediğimi sırt üstü dinlenmeyi biliyorsan yap. Dediğimi yaptıktan sonra kıyıya çıkması var bir de işin... Tüm gün rahatlatır.

Gittikçe işin cılkı çıkmaya başladı. Bence sinirlendiğin zaman kendine iki tokat at hem sinirin geçer hemde kendine gelirsin. Belki kas falanda yapabilirsin bu yolla..

Yaz geldi, atla denize yüz ama öyle bir yüz ki ayağını suya vurduğunda su yükseğe çıktıkça çıksın. Olabildiğince suya sert vur, olabildiğince hızlı hareket et... Yorulabildiğin kadar devam et. Açıldıkça açıl... Tabi bu dediğimi sırt üstü dinlenmeyi biliyorsan yap. Dediğimi yaptıktan sonra kıyıya çıkması var bir de işin... Tüm gün rahatlatır.

Kardeş deniz kernadında oturmuyorum. Yani ben bazen bir olaya sinirlenmiyorum. Durup duruken, hiçbir şey olmadığı halde sinirleniyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı