Kum torbasına yumruk atarken kendimi tutamıyorum

Alc4Traz45

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Kum torbasında kombo yapıyorum ama hızlı yapmaya çalışırken düzgün yumruk atamıyorum. Ya bileğim bükülüyor ya da mesafem kısa geliyor. Bu durum sonunda bileklerimi çok acıtıyor ve şu an incinmiş durumda, adamakıllı kullanamıyorum ve bükemiyorum. Bu yüzden hızlı vurmak yerine yavaş vurmaya başladım, vuruşumun tekrardan oturması için. Başka ne yapabilirim bu sorunu çözmek için? Ayrıca, sadece bandaj sarıyorum, elime başka bir şey takmıyorum.

Boks kurslarına gidip orada hareketlerin doğrusunu öğrenebilirsiniz. Hem istikrarlı olursanız profesyonelce ilgilendiğiniz bir sporunuz olur ki bu çoğu insanda yok. Hem de potansiyelinizi görmüş olursunuz.

Boks kurslarına gidip orada hareketlerin doğrusunu öğrenebilirsiniz. Hem istikrarlı olursanız profesyonelce ilgilendiğiniz bir sporunuz olur ki bu çoğu insanda yok. Hem de potansiyelinizi görmüş olursunuz.

Cevabınız için teşekkürler. Aslında halk eğitime kickboks kursu için başvurmuştum ama açılmadı ben de kendimce spor salonunda hem kondisyonum gelişsin hem de yumruklarım gelişsin diye 10 15 dk kum tormasında çalışıyorum. Bu arada başlığı otomatik değiştirmiş kendimi tutamıyorum değil hızlı vurayım derken sapıtıyorum olacaktı.

Cevabınız için teşekkürler. Aslında halk eğitime kickboks kursu için başvurmuştum ama açılmadı ben de kendimce spor salonunda hem kondisyonum gelişsin hem de yumruklarım gelişsin diye 10 15 dk kum tormasında çalışıyorum. Bu arada başlığı otomatik değiştirmiş kendimi tutamıyorum değil hızlı vurayım derken sapıtıyorum olacaktı.

İstanbul'da yaşıyorum. Burada TR kickboks Federasyonu'nun salonlarında uzun süre takıldım. Salonun hocaları ve diğer öğrencilerle hoş bir ortamımız oluştu. Çevrenizdeki imkanları iyice araştırın. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız ve eviniz herhangi bir metro durağına yakınsa metro geçen her semt en fazla 2 saat uzaklıkta. İmkanlarınızı iyi değerlendirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı