belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Tam karar veremedim, dursun biraz.O zaman o kumanda yerine ekranlı bişey ileriye daha güzel yatırım olabilir.
Tam karar veremedim, dursun biraz.O zaman o kumanda yerine ekranlı bişey ileriye daha güzel yatırım olabilir.
Bence de şimdilik böyle takıl biraz daha.Tam karar veremedim, dursun biraz.
%99 bişey olmaz başkan.@bados123 @MuratKayas hocalarım bu cihazı ben kendi mülkiyetimde başkasının alanına girmeden uçurursam sıkıntı olur mu bilginiz var mı? Şehirde falan değil bu arada.
%99 bir şey olmaz başkan.
Rüzgarda sallanır evet. Canı yok zaten neredeyse hiç. Diğer dronlarda sallanıyor ama 3 axis gimball olduğu için belli olmuyor. Görüntü için exposure düşürmen lazım parlaklığın azalması için.Hocam, bir açık hava uçuşu denedim ve bayağı bir deneyim edindim. Bunlar şöyle:
1- çok rüzgarda cihaz çok sallanıyor, özellikle telefondan hareket ettirmesi zor hale geliyor. Rüzgarın çektiği yere doğru karşı tepki vermeniz gerekiyor.
2- az daha kuş saldırısına uğruyordum ancak ileri doğru anlık refleksle kurtardım.
3- cihazın açık alanda mesafesini (telefonla) gayet yeterli buluyorum ancak bir duvarın arkasına falan geçince bağlantı kesiliyor.
4- cihazı biraz fazla uzağa gönderdim ve 3. maddede anlattığım olay başıma geldi. Koşa koşa gidip cihaza tekrar bağlandım ve kurtardım.
5- cihazın şarjı rüzgarda olmasina rağmen fabrika verisine yakın gidiyor.(tek batarya) (14-16 dakika)
6- cihazın kamerasına güneş ışınları çok etki ediyor, görüntüyü bozuyor.
7- cihazı yakın takip moduna alıp hızlıca koşarken bir anda durursanız cihaz size vurabiliyor. 6. Madde hakkında bir öneriniz var mı? Ne yapabilirim?
@MuratKayas @bados123
Kumanda olmadan yapabileceğim ayarlarda çok kısıtlı hocam. Kumanda+batarya almaya yöneldim şu zamanlarda. RC-N2 bakıyorum.Rüzgarda sallanır evet. Canı yok zaten neredeyse hiç. Diğer dronlarda sallanıyor ama 3 axis gimball olduğu için belli olmuyor. Görüntü için exposure düşürmen lazım parlaklığın azalması için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.