Kumandasız DJI Neo almak hatalı mı?

@belirsizz telefonla evde kullanabildim. Dışarısı yasak. İzin alman lazım kullanabilmek için.
Orası maalesef öyle hocam, izlediğim bir kanalda 50m menzil diyordu ve bayağı az geldi bana.
Ayrıca hiç kaza yaptınız mı? Ben acemilikten ilk uçuşta kapıya vurdum ancak zarar gelmedi.

@bados123

Son düzenleme:
@belirsizz sıkıntı olmadı koruması vardı.

Hocam çok özür dilerim birkaç sorum daha var.
Şu ana kadar rüzgarsız ortamda 3 kere şarjını bitirdim ancak 3 uçuşta da fabrika verisi olan 18 dakika uçuş süresine ulaşamadım, bu bir sorun mu? (cihazın içinden çıkan Type-C to Type-C kabloyu kullanamadım, onun yerine orijinal 33W Xiaomi adaptörü ve kablosunu kullandım. Bu yüzden bir şey olur mu?)

Verebileceğiniz kamera ayarı var mı?

Telefon ile kontrole alıştınız mı?

Son düzenleme:
@belirsizz 2 defa denedim evde kedi var çünkü.

Hocam, yabancı kanalların yaptığı videolara baktığımda telefon ile kullanınca birçok özelliğini kullanamıyoruz. Örneğin mod değiştiremiyoruz, akrobasi hareketlerini falan yapamıyoruz ayrıca sadece 50M uzaklığa gönderebiliyoruz ki bu sinyallerin fazla olduğu ortamda daha da azalıyor. Benim cihazım evin içinde sadece 2 oda kadar gidince duvarlarında etkisiyle de bağlantı çok bozuluyor ve drone istediğim gibi hareket etmiyor. Bana göre ileride hem batarya hem kumanda almak lazım iyi bir deneyim için. Ek olarak bu iyi olmayan özelliklere rağmen hafif, pratik, kompakt olması, düşük bütçede FPV deneyimi sunması ile birlikte cihaz yabancılar tarafından çok sevilmiş.

Hocam, yabancı kanalların yaptığı videolara baktığımda telefon ile kullanınca birçok özelliğini kullanamıyoruz. Örneğin mod değiştiremiyoruz, akrobasi hareketlerini falan yapamıyoruz ayrıca sadece 50M uzaklığa gönderebiliyoruz ki bu sinyallerin fazla olduğu ortamda daha da azalıyor. Benim cihazım evin içinde sadece 2 oda kadar gidince duvarlarında etkisiyle de bağlantı çok bozuluyor ve drone istediğim gibi hareket etmiyor. Bana göre ileride hem batarya hem kumanda almak lazım iyi bir deneyim için. Ek olarak bu iyi olmayan özelliklere rağmen hafif, pratik, kompakt olması, düşük bütçede FPV deneyimi sunması ile birlikte cihaz yabancılar tarafından çok sevilmiş.
Her kontrol cihazının kendine has bir hızı var. Telefonla o kadar hız yapabiliyor kendisiyle gelen kumandada daha hızlı ve en hızlısı da manuel mod kumandası.A dan z ye her şeyini araştırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı