Kumar oyunu programlamak yasak mı?

Benim yapacağım versiyonda gerçek para ile alma da yok sadece oyun içi, gerçekte karşılığı olmayan para var. Alacak kişi sonradan ekleyecek.
Evet bir kaç avukat sitesine de sordum ama geç cevap geliyor onlardan sanırım o yüzden buraya da konu açmak istedim.
Bir tarafımızdan atıyoruz biz diye düşünüyorum. Çok güvenme bence.

Ancak benim satacağım versiyon kumar içermiyor aslında illegal bir şey olmaması gerekmiyor mu? Bu mantıkla çoğu oyunda ticaret var kendi parasıyla onların da yasaklanması gerek.

Tamam adam şimdi parayı yatırdı mishal oyun içi parayı aldı ama adam blackjack oynarken kaybbeti e elinde patladı kısacası gerçek parayla aynı mantık

Bir sıkıntı olmaz. Zira siz sadece tasarım yapıp geliştirip teslim ediyorsunuz. Ne yaptığı onu bağlar .Siz ücretinizi alın işinize devam edin.

Ayrıca uygulama mağazalarında tonla bu şekilde uygulama var.Çoğu oyunun ücret sistemi aynı şekilde ilerliyor.

Bir sıkıntı olmaz. Zira siz sadece tasarım yapıp geliştirip teslim ediyorsunuz. Ne yaptığı onu bağlar .Siz ücretinizi alın işinize devam edin.

Ayrıca uygulama mağazalarında tonla bu şekilde uygulama var.Çoğu oyunun ücret sistemi aynı şekilde ilerliyor.
Hocam bende aynı sizin gibi düşünüyorum da şunu öğrendim Unity de oyunu yapıp adama teslim ettikten sonra o gerçek para ile ticareti eklerse ipin ucu bana kadar gelebiliyormuş dava durumunda Unity lisans sahibini online kaydettiği için. Ufak risk de olsa vazgeçtim bu işten en iyisi iptal etmek siparişi.

Hocam bende aynı sizin gibi düşünüyorum da şunu öğrendim Unity de oyunu yapıp adama teslim ettikten sonra o gerçek para ile ticareti eklerse ipin ucu bana kadar gelebiliyormuş dava durumunda Unity lisans sahibini online kaydettiği için. Ufak risk de olsa vazgeçtim bu işten en iyisi iptal etmek siparişi
sizin lisansla yaparsa tabii ki gelir.Siz siz olun kesinlikle bir işi yaptıktan sonra sizle alakalı en ufak bir kırıntı dahi bırakmayın.Zira insanlar çok çirkefleşti.Neler duyuyoruz.Eğer şüphe ve endişeniz varsa yapmamak en iyisi.

Hocam ben şahsen dikkatli olmanızı öneririm. Bizim Dilan diye bir komşumuz var, bir şeyler kodlayıp kodlayıp herkese veriyordu. En son kodladığı şeylerden birini kumar oyununda kullanmışlar başı ciddi belaya girmiş. Ben de geçen istedim tam verecekti sonradan bu olayları öğrenince neyse dedim geçtim.

Hocam ben şahsen dikkatli olmanızı öneririm. Bizim Dilan diye bir komşumuz var, bir şeyler kodlayıp kodlayıp herkese veriyordu. En son kodladığı şeylerden birini kumar oyununda kullanmışlar başı ciddi belaya girmiş. Ben de geçen istedim tam verecekti sonradan bu olayları öğrenince neyse dedim geçtim.
Dikkatlı olmak en iyisi tabii ki de ,onu yapma bu şüpheli derken yapacak iş kalmıyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı