Oyun programlamak için kaynak önerisi

EndoCryne

Hectopat
Merhaba. Zor olduğunu biliyorum fakat bunu denemek istiyorum. Unreal Engine'ya da Unity fark etmez, bu iki programdan biriyle eski Call of Duty'lere benzer bir hikayeli sinematikli FPS oyunu yapmak istiyorum. Bana bu serüvenimde kullanabileceğim ücretsiz ya da paralı herhangi bir kurs önerebilir misiniz? Gerekirse C# ve Blueprint de öğrenirim, sizden tek istediğim bana güvenilir, işime yarayabilecek eğitim videoları önermeniz. Parası önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben unity ile başlamıştım kurs olarakta udemy kullandım linkide bıraktım ama boş yere para vermek istemezsen youtube üzerindende bu kanalı kullandım unreal engine kullanmadığım için yorum yapamayacağım

YOUTUBE ==

ka6an​

UDEMY ==

Merhaba. Zor olduğunu biliyorum fakat bunu denemek istiyorum. Unreal Engine'ya da Unity fark etmez, bu iki programdan biriyle eski Call of Duty'lere benzer bir hikayeli sinematikli FPS oyunu yapmak istiyorum. Bana bu serüvenimde kullanabileceğim ücretsiz ya da paralı herhangi bir kurs önerebilir misiniz? Gerekirse C# ve Blueprint de öğrenirim, sizden tek istediğim bana güvenilir, işime yarayabilecek eğitim videoları önermeniz. Parası önemli değil.

Merhaba. Öncelikle oyun geliştirme konusunda size kolaylıklar dilerim. İngilizceniz var ise Udemy de İngilizce kaynaklara bakmanız daha sağlıklıdır. Hem İngilizce hem de Türkçe kaynaklar bırakıyorum.

Özellikle fikir sahibi olmanız için bu oynatma listesini izleyin çok fikir veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizce kaynaklar. (Udemy)

Türkçe kaynaklar. (Udemy)

Ayrıca fikir almak veya soru sormak isterseniz subredditler.

Modelleme konusunda ise birkaç kaynak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca bu kanalın videolarına da bakmanızı tavsiye ederim. Bayağı videosu var.

Unity konusunda ise.

İyi günler dilerim.

Merhaba. Öncelikle oyun geliştirme konusunda size kolaylıklar dilerim. İngilizceniz var ise Udemy de İngilizce kaynaklara bakmanız daha sağlıklıdır. Hem İngilizce hem de Türkçe kaynaklar bırakıyorum.

Özellikle fikir sahibi olmanız için bu oynatma listesini izleyin çok fikir veriyor.

İngilizce kaynaklar. (Udemy)

Türkçe kaynaklar. (Udemy)

Ayrıca fikir almak veya soru sormak isterseniz subredditler.

Modelleme konusunda ise birkaç kaynak.

Ayrıca bu kanalın videolarına da bakmanızı tavsiye ederim. Bayağı videosu var.

Unity konusunda ise.

İyi günler dilerim.

Çok Sağolun Hocam.

Çok sağ olun hocam.

Rica ederim oyun geliştirme konusunda başarılar dilerim. Bug'lar çok olur ama çözebilirsiniz.
Sinirinizi bozmayın daha da karmaşık olur işler. Bu yüzden sakin olmak her zaman iyidir. Bazen hiç beklemediğiniz bir yerde çözüm aklınıza gelebiliyor. Mesela bir örnek vereyim saatlerce bir Bug'a çözüm ararsınız ama yatmadan önce birden çözümü aklınıza gelir. Kaç kere böyle bilgisayar başına oturmuşluğum var sayamam. Sakin kalmak önemlidir bazen temiz hava alın iyi geliyor. Esenlikle kalın iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı