Kumarda para kaybetmek

Kumar bütün kötülüklerin anasıdır diye boşuna denmemiş. İlk başta ucundan kazandırır seni alıştırır sonra elinde olanla beraber alır bataklığa sürükler. Helalinden bir işten para kazanmayıp kumardan ümit beslemişsin.

Konunun başından beri benim hatalı olduğumu söyleyip kaybettiğim parayı yüzüme vurarak birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Kendin lise döneminde oynayıp benim yatırdığımdan daha fazla parayı risk etmişsin gelmişsin benim bu durumumla alay ediyorsun. Kaç günlük üye olduğumun sence bir önemi var mı? En önemlisi karakterin olması bence, istersen 20 yıl forumu dolaş banane?

O içki değil miydi ya.

Konunun başından derken? Ben sana fikrimi söyledim kredi çek bir daha oyna dedim ve bu fikir sana battı sen beğenmedin ve sen celallendin. Üstüne üstlük yaptığımız yorumlar senin ettiğin hakaretler dolayısı ile silindi. Şimdi de 30 dk aralıklarla yazdığın yorumlardan tamamen alakasız ve ucu açık bir şekilde yorum yapıyorsun. Kardeşim buraya konu açıyorsan insanların fikirlerine saygın olmak zorunda. Böyle işine geleni beğenip işine gelmeyene bok atıp aşağılamakla olmaz.

Benim zamanında bu işin içine girdiğimi söyleme sebebim 2 yorum önce senin bana bu konularda bilgin yok deyip köşene çekilmendi. Şimdi de bam başka bir kafada yorum yapmışsın. Cidden anlaması güç bir insansın tekrardan hoş geldin foruma

Garanti olan maçlara oynamanı öneririm. Eğer detaylı analiz yapmadıysan maçlara çok yüksek para basmanı tavsiye etmem. Maalesef unutamazsın.

Güçlü kalmaya çalışmıyor. Hata yaptığını ve kendini nasıl telafi edebileceğini soruyor. İlk mesajı tekrar okuyarak kolayca anlaşılabilir.

Cevap vermek yerine emoji atıp toxiclic yapmayı bırakmalısın.

@Silinen üye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…