Kumarda para kaybettim

i7oVeR

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı sabahlar, yaklaşık 1 saat 18 dakikada 70 bin TL kumarda çeşitli sitelerde kayıp ettim, önce 2K attım keyif alayım sonrasında gider uyurum diye fakat kayıp ettim hırslandım 5K daha attım, onu da kayıp ettim sonrasında 10-20k ata ata -70k para kayıp ettim. Şu an ne düşündüğüm ne yaptığımı bilmiyorum.
Psikolojik olarak çok bitkin durumdayım, şu anda yani ilginç bir duygu anlatılmaz yaşanır diyebilirim. Bankadaki parayı da atacaktım kendimi zor tuttum kafam karıncalanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun diyemiyorum, bile bile lades seninki. Kumar, iddia bunlar boş işler, ha çok param var, çöpe atacağıma bunlara atayım diyorsan oda senin bileceğin iş.

Ben sana alternatif bir öneri yapayım, al bunu oyna hem zarar etmezsin, hem sararsa real kumara vaktin kalmaz :)

Hayırlı sabahlar, yaklaşık 1 saat 18 dakikada 70 bin TL kumarda çeşitli sitelerde kayıp ettim, önce 2K attım keyif alayım sonrasında gider uyurum diye fakat kayıp ettim hırslandım 5K daha attım, onu da kayıp ettim sonrasında 10-20k ata ata -70k para kayıp ettim. Şu an ne düşündüğüm ne yaptığımı bilmiyorum.
Psikolojik olarak çok bitkin durumdayım, şu anda yani ilginç bir duygu anlatılmaz yaşanır diyebilirim. Bankadaki parayı da atacaktım kendimi zor tuttum kafam karıncalanıyor.

İşte kumar bu yüzden sigaradan bile kötü bir bağımlılık. 1000 kaybediyorsun, bari kazanayım diyorsun. Onu da kaybediyorsun. Sonra az bir şey kazanıyorsun. Diyorsun iyi bari zararımı da karşılayayım. Sonra o kazandığın da gidiyor. Böyle kötü bir paradoks. Geçmiş olsun. Kaybettiğiniz parayı unutun ve bir daha kumar işlerine girmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı