Kumaş vs cam mousepad

Cam dediğim mousepad in yukarda linkini verdim ben yapıldığı şeyi cam olarak biliyorum ama başka bir madde galiba

Cam dediğim mousepad in yukarda linkini verdim ben yapıldığı şeyi cam olarak biliyorum ama başka bir madde galiba.
O da kumaş oluyor genelde. Altında plastik/kauçuk kap diyebileceğimiz bir şey oluyor. Ters çevirip farklı sürtünme katsayıları elde edilebiliyor bu tip mousepad'lerde.
Ama sanırım bu direkt kauçuk tipi bir malzemeden yapılmış.

Cam dediğim mousepad in yukarda linkini verdim ben yapıldığı şeyi cam olarak biliyorum ama başka bir madde galiba.

Üründe kauçuk ve kumaş kullanıldığı belirtiliyor zaten cam mouse pad çıkmaz sanırsam çünkü mousenin optik ışığı okumayabiliyor cam masada oynadığından biliyorum o yüzden mouse pad aldım ve bu arada o mouse pad a o kadar para vermene gerek yok bence kullandığım mouse pad 90cm ve 40cm ölçülerinde 35 TL'ye N11'den aldım rahat ta altı kauçuk kaymıyor.

Kumaş yüzeyler daha çok FPS türü oyunlarda mouseyi daha iyi kontrol edebilmene yarar. Cam dediğin sert yüzeyli padler ise MMORPG için idealdir. Hızlı çevrinmeler yapmana yardım eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı