Kumtel KTF-258W Kule Tipi Vantilatör vs Kumtel KTF-201 Tavan Vantilatör

steve78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Kumtel'in kule tipi ve tavan vantilatörleri arasında kararsız kaldım. Odam küçük ve gün boyunca bilgisayar başında çalışıyorum. Aslında camı açmak yeterli oluyor ama işlek bir caddede oturduğum için araç gürültüsü çok rahatsız edici. Bu nedenle uygun fiyatlı bir vantilatörün işimi göreceğini düşünüyorum.

Evde eski tip bir vantilatör var ancak doğrudan üzerime üflemesi rahatsız ediyor ve oldukça gürültülü çalışıyor. Bu yüzden daha sessiz ve etkili bir model arıyorum. Farklı markalara veya modellere de açığım. Bütçem max 2000 TL.

Tavan vantilatörü bana en pratik çözüm gibi geliyor ama emin olamıyorum. Sinüzitim olduğu için doğrudan hava akımı beni rahatsız eder mi diye tereddüt ediyorum. Bu tarz bir ürün bu açıdan ne kadar uygun olur, gerçekten işe yarıyor mu ya da yeterince fayda sağlamıyor mu, emin değilim.

Ne yaptınız hocam?
Tavan vantilatörleri için olumsuz yorum fazlaydı, o yüzden almadım. Kumtel'in kule tipi vantilatörünü alacaktım, fiyatı 1700 TL civarındaydı ancak şu an fiyatı iyice uçtu. İyi ki de uçmuş ve almamışım. Ben de Kiwi'nin kule tipi vantilatörünü 1000 TL'ye aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Benim gibi tek kişiysen ve masa başında çalışırken yakınına koyarsan fena değil, iş görüyor. Rahatsız etmeden çalışıyor. Oda için genel olarak düşünüyorsan ve küçük bir odaya sahipsen hafif bir serinlik sağlar, ama çok bir şey bekleme. İlk bir kaç gün garip koku vardı o geçti. Genel olarak memnunum ama bu tarz ürünlere 1000 TL bile fazla bence.

Bu.

Tavan vantilatörleri için olumsuz yorum fazlaydı, o yüzden almadım. Kumtel'in kule tipi vantilatörünü alacaktım, fiyatı 1700 TL civarındaydı ancak şu an fiyatı iyice uçtu. İyi ki de uçmuş ve almamışım. Ben de Kiwi'nin kule tipi vantilatörünü 1000 TL'ye aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Benim gibi tek kişiysen ve masa başında çalışırken yakınına koyarsan fena değil, iş görüyor. Rahatsız etmeden çalışıyor. Oda için genel olarak düşünüyorsan ve küçük bir odaya sahipsen hafif bir serinlik sağlar, ama çok bir şey bekleme. İlk birkaç gün garip koku vardı o geçti. Genel olarak memnunum ama bu tarz ürünlere 1000 TL bile fazla bence.
Kule tipini hep merak etmisimdir kiwi masaüstü vantilatör aldım bende bir de normal ayaklı düsünüyorum bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı