GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2017 #1 Technopat Sosyal Kurallarına uymadığını sürece destek sunmayacağın. Seninkisi ufak tefek ihlal değil!
Technopat Sosyal Kurallarına uymadığını sürece destek sunmayacağın. Seninkisi ufak tefek ihlal değil!
H Hissoka Hectopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2017 #2 GCN dedi: Technopat Sosyal Kurallarına uymadığını sürece destek sunmayacağın. Seninkisi ufak tefek ihlal değil! Genişletmek için tıkla... Bundan sonra uymaya çalışırım :/
GCN dedi: Technopat Sosyal Kurallarına uymadığını sürece destek sunmayacağın. Seninkisi ufak tefek ihlal değil! Genişletmek için tıkla... Bundan sonra uymaya çalışırım :/
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2017 #3 Derken bile uymuyorsun, önce kuralları oku.
H Hissoka Hectopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2017 #4 GCN dedi: Derken bile uymuyorsun, önce kuralları oku. Genişletmek için tıkla... GCN dedi: Derken bile uymuyorsun, önce kuralları oku. Genişletmek için tıkla... Kurallar çok ağır, ama uymaya çalışırım bundan sonra. Yardım edebilir misin acaba? @GCN Ne zaman kurallara uyduğum kanaatine varırsın acaba . Biliyorum cevap atmamam gerek spam'a giriyor ama öne çıkar yapamıyorum. Technopat camiasından özür dilemem gerekiyorsa çok üzgünüm. Bundan sonra elimden geldiğince uymaya çalışırım. Lütfen tavsiye vermeye devam et @GCN .
GCN dedi: Derken bile uymuyorsun, önce kuralları oku. Genişletmek için tıkla... GCN dedi: Derken bile uymuyorsun, önce kuralları oku. Genişletmek için tıkla... Kurallar çok ağır, ama uymaya çalışırım bundan sonra. Yardım edebilir misin acaba? @GCN Ne zaman kurallara uyduğum kanaatine varırsın acaba . Biliyorum cevap atmamam gerek spam'a giriyor ama öne çıkar yapamıyorum. Technopat camiasından özür dilemem gerekiyorsa çok üzgünüm. Bundan sonra elimden geldiğince uymaya çalışırım. Lütfen tavsiye vermeye devam et @GCN .