Kurbağcık 12" anahtarlardan hangisi alınmalı?

xLord_07

Kilopat
Daha fazla  
Sadece ev işlerinde kullanmak üzere 12 inç kurbağacık anahtar alacağım hangisini alayım? @ue666

Hocam Haksan ile Haktaş olan birbirinin aynısı gibi bir şey(İlla birini seç derseniz Haksan). Bu gibi markalar birbirine yakın kalitede üretim yapıyorlar. Satış yapan kişi/firma kurumsal değilse ellerinde ne varsa onu gönderirler büyük ihtimal. Öbür üründe(kırmızı) ise ne marka ne de yorum göremedim. İzeltaş veya Rico alın desem en az iki katı fiyatı vardır. Eğer hırdavatçıda satılan krom-vanadyum ise onu almanızı öneririm(60 yerine 90-100 TL verilir). Yok değilse yorumları düzgün bir ürün sipariş edebilirsiniz. Esasında direkt kullanmadığım bir el aleti olunca internetten sipariş etmem. Bu nedenle bilindik birkaç marka dışında öneride bulunamıyorum.

Krom-vanadyum ne işime yarar diye soracak olursanız;

Krom – Vanadyum Çeliği, Karbon(C) , Manganez(Mn), Fosfor(P), Sülfür(S), Silisyum(Si), Krom(Cr) ve Vanadyum(V) alaşımlı bir çelik türünü ifade eder. Krom ve Vanadyum birlikte çeliğin çok daha sert olmasını sağlarlar. Krom ayrıca tek başına aşınmaya, korozyona, paslanmaya yani oksitlenmeye karşı direnci de artırır. Karbon ve Krom ise Malzemenin esnekliğine katkıda bulunurlar.

@ue666 teşekkürler değerli yorumunuz için. Haksan-Haktaş sipariş verdim şimdilik diğer kırmızı ağız açıklığı boyu sorunu olabilir diye. Sorun olursa acelesi yok iade edeceğim ardından dediğiniz gibi baktığım hırdavatçıdan alırım. İzeltaş'ta kaliteli ama fiyatları uçuk :D.

@ue666 teşekkürler değerli yorumunuz için. Haksan-Haktaş sipariş verdim şimdilik diğer kırmızı ağız açıklığı boyu sorunu olabilir diye. Sorun olursa acelesi yok iade edeceğim ardından dediğiniz gibi baktığım hırdavatçıdan alırım. İzeltaş'ta kaliteli ama fiyatları uçuk :D.
Kırmızı olan hiç güven vermiyor hocam zaten. İzeltaş pahalı oluyor ama sürekli kullananlar için parasına değiyor doğrusu. 4 alyanını ne kadar yamultsam da daha iyisini görmedim henüz. 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı