XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #101 Hamzz dedi: Maalesef kestik. Genişletmek için tıkla... Kurban etini yemeyerek ailenize karşı gelebilirsiniz.
Hamzz dedi: Maalesef kestik. Genişletmek için tıkla... Kurban etini yemeyerek ailenize karşı gelebilirsiniz.
W Wreeeee Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #102 Paşalıı dedi: Hocam aileniz sanırsam holding i Genişletmek için tıkla... Paşalıı dedi: Hocam aileniz sanırsam holding i var Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya sadece 12 holding var kim olsa verir hocam ya yapacak bir şey yok Bugatti'ye biniyoruz halimiz hüsran
Paşalıı dedi: Hocam aileniz sanırsam holding i Genişletmek için tıkla... Paşalıı dedi: Hocam aileniz sanırsam holding i var Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya sadece 12 holding var kim olsa verir hocam ya yapacak bir şey yok Bugatti'ye biniyoruz halimiz hüsran
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #103 XEfe.Bey dedi: Kurban etini yemeyerek ailenize karşı gelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum?
XEfe.Bey dedi: Kurban etini yemeyerek ailenize karşı gelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum?
W Wreeeee Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #104 Hamzz dedi: Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum? Genişletmek için tıkla... 35- 40 k ya ne kestiniz merak ettim Hamzz dedi: Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum? Genişletmek için tıkla... Birde doğru o etleri yemiyoruz öyle duruyor orda bakıp bakıp ağlıyoruz
Hamzz dedi: Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum? Genişletmek için tıkla... 35- 40 k ya ne kestiniz merak ettim Hamzz dedi: Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum? Genişletmek için tıkla... Birde doğru o etleri yemiyoruz öyle duruyor orda bakıp bakıp ağlıyoruz
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #105 Hamzz dedi: Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum? Genişletmek için tıkla... İhtiyaç sahiplerine dağıtın, veya pişirip yiyin. Et pahalı sonuçta, hem protein.
Hamzz dedi: Onun için değil, boşuna masraf. Ben neden bir din için ortalama bir memurun 5-6 aylık maaşı fiyatında olan hayvanı alıyorum? Genişletmek için tıkla... İhtiyaç sahiplerine dağıtın, veya pişirip yiyin. Et pahalı sonuçta, hem protein.