Kurban kestiniz mi?

Tanrının insanlardan kurban istemesini saçma bulabilirsin, gayet normal. Senin düşüncen. Fakat diğer türlü tamamen karşı olmak için hiç et yememen lazım.
Konuyu hala anlayabilmiş değilsin, işin kötüsü kurban mantığını anlayamaman dinini de tanımadığını gösterir. Eminim Kur'an-ı Kerim'i 1 kez dahi baştan sona düşünerek okumamışsındır (Düşünmeden de okumamışsındır). Dün yaratıcı olarak görülen Firavun için edilen kurbanları (insanları) nasıl vahşet olarak düşünüyorsan gelecekte yaratıcı için edilen hayvan kurbanlar da aynı şekilde vahşet olarak görülecek gelecek kuşaklarının gözünde. Bu nedenle kurban kesmek yerine insanlara maddi bağış yapmak çok daha iyidir ve akıllıcadır. Etten önce gelen birçok gereksinimi var insanların.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurban kesmek artık Ferrari almak gibi bir şey oldu.
Ben hayatım boyunca bir tane hayvanın yanına gidip kesildiği görmedim valla.
Hayır kesmedik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş sanane insanların inancından? Sana bir zarar vermedi? Üstteki kişi zaten dini kullanıyor bu dinin suçu değil. Kimsenin dini seni ilgilendirmez. Eleştirini kendine sakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…