Kurban kestiniz mi?

Hiçbir şey kesmedik, malum ekonomi.

Kardeş sanane insanların inancından? Sana bir zarar vermedi? Üstteki kişi zaten dini kullanıyor bu dinin suçu değil. Kimsenin dini seni ilgilendirmez. Eleştirini kendine sakla.
Kurban konusunda konuşuyorsa ve kendini müslüman olarak tanıtıyorsa tabi ki o kişinin inancını sorgularım. Basma kalıp laflarla bana gelme Galaxes.

Kurban konusunda konuşuyorsa ve kendini müslüman olarak tanıtıyorsa tabi ki o kişinin inancını sorgularım. Basma kalıp laflarla bana gelme Galaxes.
İstediğimle gelirim bu da seni ilgilendirmez hakaret etmediğim sürece Potemkin. Sorgunu kendine sakla. Arkadaş senin fikrini umursamamış, seni de ilgilendirmez. Bak işine.

Hocam ben daha bir tane hayvan görüp babamın ya Allah bismillah diyip kesmesini görmedim.
Olsun hocam sizin niyetiniz önemli. Babanız inanmıyorsa da saygı duyarım ama bunu demenizin nedenini malum ekonomiden diye düşünüyorum. İnşallah bir gün kesersiniz diyelim.

Vallahi zor bu ekonomide. Çok kesmek istiyor babamda fakat malum.
Allah'ın dediği 100 şeyden 99 unu yapamıyoruz. Çünkü hepsi artık din adı altında para kazanma yöntemine döndü.

Hocam bunlarla ilgilenme, zamanına yazık. Gerçekten işe yaramıyor. Hepsi birkaç atesit kanaldan duyduklarını papağan gibi tekrar ederler. Akşam akşam başını agrıtma Galaxes hocam

Vallahi zor bu ekonomide. Çok kesmek istiyor babamda fakat malum.
Allah'ın dediği 100 şeyden 99 unu yapamıyoruz. Çünkü hepsi artık din adı altında para kazanma yöntemine döndü.
Maalesef hocam. İnşallah bir gün milletimiz akıllanır. Yapacak pek bir şey yok vallahi.

Saçma sözlerle gelirsen şu anki gibi morarır ve morluğunu gizlemek için de "İstediğim laflarla gelirim" şeklinde böyle kalitesiz bir fondoten sürersin işte. Arkadaş benim fikrimi, düşüncelerimi umursamadığı için mi birkaç kez bana ve benim yazdıklarımı alıntılayarak mesaj yazdı. Bak yine morardın. ) Bak şu an bile beni konuşarak birbirinize kur yapıyorsunuz ))

Maalesef hocam. İnşallah bir gün milletimiz akıllanır. Yapacak pek bir şey yok vallahi.
Daha bilgisayarımı yenileyemiyorum 9 senelik Casper kullanıyorum.
Ben daha bunu yapamıyorum kurban kesmek benim için şuan son model bir Lamborghini yada full donanım Mercedes Maybach almakla eş değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…