- Makaleler
- 6
Öncelikle merhabalar. Kurgu, montaj ve animasyon odaklı derslerim var. Kısıtlı bütçe ile I5 6400 işlemcili bir bilgisayar topladım yakın zamanda. Şuan ekran kartı sorununu çözmem gerekiyor. Daha önceden GTX950 ile bu işlerimi idare ediyordum ama performansı tahmin edeceğiniz gibi pek iç açıcı değildi. Quadro kartlara da bütçe ayıramadığım için oyuncu kartları ile devam edeceğim. (GTX 950 ' yi Haswell tabanlı sistemimle beraber sattım.)
Burada iki seçeneğim var gibi görünüyor. Ya 1050 TI alıp nvidia ile devam edeceğim. Ya da AMD tabanlı bir kart(RX470) alacağım. RX 470 yaklaşık olarak 200 TL daha pahalı. Oyun testlerine bakarsak bu farka değecek bir kart gibi görünüyor. Sizce aynı başarıyı video işlemlerinde de alabilir miyim ?
Lütfen objektif ve dayanağı olan yorumlar yapın. Zaten kafam karışık durumda. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Burada iki seçeneğim var gibi görünüyor. Ya 1050 TI alıp nvidia ile devam edeceğim. Ya da AMD tabanlı bir kart(RX470) alacağım. RX 470 yaklaşık olarak 200 TL daha pahalı. Oyun testlerine bakarsak bu farka değecek bir kart gibi görünüyor. Sizce aynı başarıyı video işlemlerinde de alabilir miyim ?
Lütfen objektif ve dayanağı olan yorumlar yapın. Zaten kafam karışık durumda. Umarım yardımcı olabilirsiniz.