Kurgu için videonun orijinali nasıl bulunur?

OfG58

Hectopat
Arkadaşlar bir kişiye edit yapacağım ama edit yapacağım kişinin orijinal videosunu bulmakta zorlanıyorum. YouTube'da arattığımda hep editli videolar veya alt yazılı videolar çıkıyor. O alt yazılı videoların altyazısız bir şekilde orijinalini nasıl bulurum? Bir site falan var mı?

Filthy Frank'ten mi söz ediyoruz? Çünkü bir ara Reddit'te adamın bütün videolarının arşivlendiği bir link görmüştüm. Kendi kanalındaki videoları ve çoğu ortak çekimleri içeriyordu.

Hayır dostum, o adamdan söz etmiyorum. İsim önemli değil sadece YouTube'da olan bir videonun orijinalini bulmaya çalışıyorum. Google Lens mantığında çalışan bir site arıyorum. Google Lens işe yaramıyor, yanlış sonuç veriyor. YouTube'da olan videolar genellikle konuşmaya alt yazı eklendiği için ya da videoyu yükleyen kişi kendi watermarkını koyduğu için videoyu indirip kullanamıyorum.

Hayır dostum, o adamdan söz etmiyorum. İsim önemli değil sadece YouTube'da olan bir videonun orijinalini bulmaya çalışıyorum. Google Lens mantığında çalışan bir site arıyorum. Google Lens işe yaramıyor, yanlış sonuç veriyor. YouTube'da olan videolar genellikle konuşmaya alt yazı eklendiği için ya da videoyu yükleyen kişi kendi watermarkını koyduğu için videoyu indirip kullanamıyorum.
Anladım. Ben daha farklı bir senaryo düşündüğüm için ondan bahsettim. Öyleyse bu konuda elimden bir şey gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı