Kurgu programları için laptop önerisi

Hocam asusu pek araştırmadım. Benim aradığım fiyat bandında ve isteklerim doğrultusunda en çok içime sinen laptop bu oldu. Ses ekran ve kasa kalitesi çok çok iyi memnun olacağınızı düşünüyorum. 16inç ekran istiyodum 14 küçük geliyor bana. İncehesap satıcısından almıştım amazon üzerinden ancak tükendi ve diğer satıcılar da yüksek fiyattan satıyor 65k gibi fiyatlar ve o fiyatlara daha iyi tercihler bulabilirsinşz oyun açısından. Ha bide söylemeyi unutmuşum ekran 60hz hocam oyunda sizi tatmin etmeyebilir. Benim pek oyunla işim yok o yüzden takılmadım. Siz hangi amaçla kullanacaksınız.
Oyun ve Adobe uygulamaları, okul ve ofis programları için

Çok sağol teşekkür ederim. Asus Zephyrus G14 ile bunun arasında gidip geliyorum. Sence hangisi?
Hocam asusu pek araştırmadım. Benim aradığım fiyat bandında ve isteklerim doğrultusunda en çok içime sinen laptop bu oldu. Ses ekran ve kasa kalitesi çok çok iyi memnun olacağınızı düşünüyorum. 16inç ekran istiyodum 14 küçük geliyor bana. İncehesap satıcısından almıştım amazon üzerinden ancak tükendi ve diğer satıcılar da yüksek fiyattan satıyor. Ha bide söylemeyi unutmuşum ekran 60hz hocam oyunda sizi tatmin etmeyebilir. Benim pek oyunla işim yok o yüzden takılmadım. Siz hangi amaçla kullanacaksınız. Asus Rog Strix G16 i9 14900HX car hepsiburada da 73k bence sizin attığınız modelden iyi gibi duruyor. Geçenlerde bu modeli kuzenim aldı ve soğutma ve oyun performansından çok memnun. Birde işlemcisi çok güçlü

Oyun ve Adobe uygulamaları, okul ve ofis programları için
Bütçeniz ne kadar

Hocam asusu pek araştırmadım. Benim aradığım fiyat bandında ve isteklerim doğrultusunda en çok içime sinen laptop bu oldu. Ses ekran ve kasa kalitesi çok çok iyi memnun olacağınızı düşünüyorum. 16inç ekran istiyodum 14 küçük geliyor bana. İncehesap satıcısından almıştım amazon üzerinden ancak tükendi ve diğer satıcılar da yüksek fiyattan satıyor. Ha bide söylemeyi unutmuşum ekran 60hz hocam oyunda sizi tatmin etmeyebilir. Benim pek oyunla işim yok o yüzden takılmadım. Siz hangi amaçla kullanacaksınız. Asus Rog Strix G16 i9 14900HX car hepsiburada da 73k bence sizin attığınız modelden iyi gibi duruyor. Geçenlerde bu modeli kuzenim aldı ve soğutma ve oyun performansından çok memnun. Birde işlemcisi çok güçlü

Bütçeniz ne kadar
75 en fazla

Technopat Haberler

Geri
Yukarı